Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleczkaaaaaaaaaaaaa1982

POMÓŻMY JANUSZOWI ŚWITAJOWI!!!

Polecane posty

Na pewno wszyscy slyszeli o Januszu Switaju, ktory z uporem walczy o godne zycie w naszym chorym kraju. Razem mozemy mu pomoc przesylajac wypelnione i podpisane wnioski na jego adres. Ponizej podaje linki do stron na ktorych znajdziecie szczegoly dot calej sprawy: http://www.switaj.eu/forum/viewthread.php?forum_id=33&thread_id=47&rowstart=0 Tu znajdziecie gotowe wnioski, nalezy tylko wpisac swoje dane i podpisac: http://www.switaj.eu/wnioski.php Trzymajcie sie cieplo i dzialajcie!!! Mamy czas do 27 maja 2007 roku!!!

Gość bujaj sie na szczaw
kolejna zlodziejska inicjatywa. dziadowanie i pryszczata aktywistka.

Gość Do tego chuja wyzej
Pierdol sie sam smieciu

Gość muehehe
z tego co wiem to p. Świtaj już nie chce się zabić. Podobno ktoś mu nawet pracę chce dać... a nie boisz się dziecko że za 20 lat takiego postępu etycznego i ciebie zeutanują szybko jako zbędną jednostkę przy oklaskach twoich dzieci? ja bym się jednak zastanowiła ....

ogladalam program o prototypach roznych robotow i widzialam taki kombinezon dla ludzi sparalizowanych jak Janusz. Kombinezon ten dziala w ten sposob, ze wchodzi po schodach, rusza rekami, nogami, biaga, siada, kladzie sie... czyli robi z cialem sparalizowanego to, co robi kazdy zdrowy organizm. Gdyby Janusz poczekal kilka lat, moze taki kombinezon pozwoli mu nawet jezdzic na motorze, gdy opanuje go w 100%? Dlatego w jego przypadku, po tym programie namawialabym do wstrzymania decyzji o eutanazji.

Tępy zawistny naród!!! Zygac mi sie chce jak to czytam!!! Prosze o podpisanie wniosku dla Janusza Switaja w/s opieki dla niego!!!

Gość Matylda 28
Tepy bardzo, aż mi wstyd, tez :-O

Gość Sennna
zwariowana ciupaska - ty chyba naprawde zwariowałas, w Polsce nie kazdego chorego stać na wózek inwalidzki, a ty głupoty wypisujesz o kombinezonie.

UP UP

bo ja bym chciala by opieke nad nim finansowano z Waszych pieniedzy. tak jakos wyszlo , ze zakochalam sie w nim a penisa on nie ma sparaliżowanego. ale tez bym chciala zeby byl choc troche zdolny do pracy bo przeciez nie bede go żywila.

Nie życzę Ci chamski podszywaczu ani jednego takiego dnia jakie ma Janusz Świtaj. Albo nie, lepiej jakbyc dostal taki caly tydzien, moze inaczej bys do tego podchodzil parszywa świnio. Nie macie serca ludzie!!!

Oleczkaaaaaaaaaaaaa1982 , a moze jakiś argument zmiast durnych inwektywów typu \"Tępy zawistny naród!!! Zygac mi sie chce jak to czytam!!!\" P.S. Nie pisz \"chory kraj\" , bo eutanazje jest legalna jedynie w Holandii, Belgi i jednym z amerykańskich stanów, zdaje sie w Oregonie - czy według ciebie wszystkie pozostałe kraje są \"chore\"?