Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaaaa

Panikuje? oj nie sądzę.........choć mam nadzieję

Polecane posty

Otóż tak, kochalam sie z chlopakiem ostatnio w lutym, mniej wiecej w dniach koniec stycznia a poczatek lutego. kochalismy sie bez zabezpieczenia, raz skonczyl we mnie a raz nie teraz bardziej wyjaśnie - kiedy mam owulacje mam potworne bole jajnikow, zwykle trwaja 1 dzien, czasem dwa. I oczywiscie wydziela sie śluz płodny. Zawsze tego samego dnia . cykle mialam do tej pory 28-29 dniowe, owulacja wystepowala okolo 15 dnia cyklu. Ja to czulam. Choc wiem ze nie powinnam kochac sie bez zabezpieczenia. w dni plodne nigdy nie uprawialam seksu, 5 dnia cyklu chlopak skonczyl we mnie, a ok 19-20-21 dnia cyklu kochalismy sie ale to tylko chwile i bez wytrysku,. Zdaje sobie sprawe ze zdarzaja sie i takie przypadki że bez wytrysku mozna zajsc w ciaze - płyn ejakulacyjny czy jakos tak. No wiec problem polega na tym ze 31 dnia cyklu dostalam okres, czyli spóźnil sie 2 dni ale był. I dodam że był bardzo bolesny i intensywny. Mozna pomyśleć że problem z glowy, nie martwilam sie o to czy jstem w ciazy czy nie. Ale w nastepnym moim cyklu w ogole sie nie kochalismy bo sie nie widzieliśmy, i to dziwne bo dziś mam niby 36 dzień cyklu, okres spoźnia sie tydzień... dodam ze ZAWSZE mialam regularne cykle, nie schudlam gwaltownie, nie zmienilam klimatu, stresu mam tyle co zawsze, no nie wiem co jeszcze wymienic - kombinuje jak mozna, dlaczego okres mi sie spóźnia ale powodu znalexć nie mogę. Za to widze u siebie objawy typu : mega zmeczenie, ogromna sennosc, brak apetytu (tzn znacznie mniej niz zwykle) zawroty głowy. Z moich obliczeń wynika ze gdybym była w ciaży to bylby to 6 tydzień, albo nawet 7. co o tym myślicie? no i dziwna biala wydzielina z pochwy...

Gość basia_es
Możliwe, że jesteś w ciąży. Miałam podobnie.

Gość anie lepiej iść do lekarza
i sie dowiedzieć, lub zrób tes

Gość ariadna675
Pamietaj że czas trwania ciąży liczy się od pierwszego dnia okresu, po którym doszło do prawdopodobnego zapłodnienia. :) A tak poza tym - po co gdybać? Kup sobie test ciążowy to się dowiesz. :)

Gość bbbbbbbbbbbb
zrób test. MYślę że nie jestes w ciąży, ale test rozwieje twoje wątpliwości na 100 %. Za tę parenascie zł. szkoda się denerwować.

Gość basia_es
Ja też miałam krwawienie, a byłam już w ciąży. No i pojawiły się potem okropne mdłości, zero apetytu (bardzo schudłam bo nic jeść nie mogłam) i obrzmiałe, bolesne piersi. Zrób test ciążowy.

Gość ariadna675
A te objawy: mega zmeczenie, ogromna sennosc, brak apetytu to może być przesilenie wiosenne. :)

Gość sara_mala
Taak, takie moje jedno "przesilenie wiosenne" ma teraz 9 lat ;).

Gość oczywicie ze zrob test
idz do najblizszej apteki, teraz mozesz go zrobic o dowolnej porze skoro to bylby juz 6 tydzien