Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiu-nie -wedrowniczek

kocham ja ale ona wyjedzie

Polecane posty

kocham ja ale ona wkrotce wyjezdza za granice. Co mam robic by ja powstrzymac? probowalem juz gadac ale ona twierdzi ze za granice bedzie jej lepiej niz tu w Polsce. Bedzie tam studiowac i ma lepsze perspektywy. Ja nie moge sobie pozwolic na wyjazd (za duze koszta i studiuje tutaj). co moge jeszcze zrobic?

blagam was dajcie jakies pomysly bym moze ja przekonal

Gość kamelia...
Odpuść sobie ona pojedzie.

Gość kropelka w oceanie
Moim zdaniem jej nie przekonasz. Ona bardzo racjonalnie mysli. Poxzostaje Ci wierzyc ze Wasza milosc jest tak silna ze to przetrwacie. Wime ze to trudne ale czasem warto zrozumiec marzenia kochanej osoby nawet jesli one odbiegaja od naszych wyobrazen, przeciez chcesz by byla szczesliwa. No coz zycie to nie bajka niestety. Powodzenia zycze.

Gość nietoperek nieto
SUUUKA!

:((

Gość moniczks_26
Probuj wszystkiego, daj jej poczuc do swiadomosci, ze to koniec. Przedstaw jej wszystkie negatywne skutki zycia za granica. Podawaj konkretne przyklady a jest ich mnostwo. Daj jej do myslenia . trzymaj sie jestem z Toba

zeby jeszcze jechala do jakiejs ciezkiej pracy moglbym gadac o stronach negatywnych, ale jedzie na studia. chodzimy ze soba od pol roku. juz wczesniej mowila mi o planach ale myslalem to od tak. A teraz juz wiem ze sa realne:(( czuje ze to ona jest kobieta ktora kocham. ona mowi ze byc moze wroci ale ja watpie. bedzie tam pare lat.

powiedziala mi ze jesli chca moge z nia jechac. ale wie ze nie moge: nie stac mnie i juz studiuje w polsce. zycie jest okrutne

Gość kamelia...
Ja też przekonywałam mojego ex-by poczekał jeszcze rok a jak się obronię pojedziemy razem-a on mówił że to jest szansa dla niego-dla nas-że jesteśmy razem7lat i nic nas nie rozdzieli a jak skończę studia to do niego dojadę-i on będzie już trochę urządzony i łatwiej nam będzie nam we dwoje w Londynie-ale człowiek z dala od bliskich strasznie się zmienia i za rok już nie umieliśmy z sobą rozmawiać-ja skończyłam studia,znalazłam dobrą pracę i kogoś kto jest przy mnie już 2lata-POWODZENIA:)

Gość liko
facet nie bądź samolubem, dla własnej przyjemności chcesz spowodować aby zmieniła decyzję, czy pomyślałeś o tym czego ona chce? Gdyby naprawdę chciała zostać to by została. Nię bądź samolubem. Pomyśl o tym co by się stało, gdyby ona nie wyjechała przez to, że ją przekonałeś a później wypominałaby Ci, że przez Ciebie straciła życiową szansę? Chciałbyś tego aby Cię obwiniała za to. Nie myśl tylko o sobie!