Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evel666

konkurs sprite

Polecane posty

Gość niedziała
ten pierwszy link nie działa

Gość evel666
odświeżam;) bardzo proszę o głosowanie na moje zakończenia!!!

Gość evel666
już się zrewanżowałam:)życzę powodzenia

Gość wiosnawiosnawiosna
a jak wygrasz to wyemitują ta reklame???

Gość kurkawodna
jak ja pierdykne zakonczenie to wam lachy pospadaja! sprite robi na drutach kondona welnianego zaklada na swoja zielona paruwe i posuwa pragnienie w dupsztala, jebie go jebie az pragnienie peka jak banka mydlana, PRAGNIENIE NIE MA SZANS!

Gość evel666
niezły pomysł:)mam nadzieję,że wezmą go pod uwagę;)

Gość evel666
do wiosna...jeżeli wygram to tak:)ale jeszcze przede mną dłuuuuuuuga droga

Gość kurkawodna
rafal mroczek chodzi z fredo z wladcy pierscieni!!!

Gość evel666
do kurkawodna co Ty pijesz?

Gość malosmieszne
nie za śmieszne to twoje zakonczenie;/

Gość evel666
chętnie przeczytam Twoje zakończenie!!!!

Gość evel666
przeczytane i ocenione na 5:)powodzenia

Gość niedojdaa
dziekuje i wzajemnie:)

Gość evel666
trzeba sobie pomagać:)

Gość zakonczenie
to zakonczenie wygra!! pragnienie robi czpke na drutach dla głowki,zaklada jej i wyrzuca z pociagu.NIEPELNOSPRAWNI PELNOSPRWANI W PRACY

Gość mir123bych
i po co niepełnosprawnych w to mieszasz? nieładnie nieładnie!

Gość łączenie
Reklamy sprite konkurs 12:39 mir123bych Drogie Panie, Panowie też teraz macie okazje na zaproponowanie własnego zakończenia filmu reklamowego. często Wam się reklamy sprita nie podobają bo są za drastyczne:d Od dzisiaj możecie to zmienić kończąc początki ich reklam Nowa rzecz w necie i organizatorzy czekają na nas, ja się odważyłem i coś takiego zrobiłem http://www.sprite.pl/blogs/spots2/?p=4665 Ty też masz szeroką fantazję i możesz się popisać umiejętnościami 18:31 norah No no no, widzę że kolega faktycznie wykazał się niezła wyobrażnią. Przy tobie mój pomysł wydaje mi się tandetny http://www.sprite.pl/blogs/spots2/?p=5934 12:24 mir123bych nawet nie pomyślałem że to tandeta bardzo ciekawe i subtelne, kobieta z ciebie 100% hihihi 12:32 pan_maska Oto i moje: http://www.sprite.pl/blogs/spots2/?p=5067 , jako dokończenie musiałem układać coś wręcz na siłę. Zauważcie, jak wiele ludzi wpadło na ten sam pomysł dotyczący kibiców, szalika ligowego... Dlaczego? Bo tak trudno jest wymyślić coś innego do początku, jaki nam przedstawiono. A co gdyby Sprite poszedł dalej? Gdybyśmy mogli napisać scenariusz reklamy od zera? Oparty np. jedynie na ich haśle: pragnienie nie ma szans ? 19:17 norah prawda taka, źe kto pierwszy ten lepszy w wymyślaniu zakończenia. Z tego co widziałam to konkurs cieszy się dość sporym zainteresowaniem 20:00 pan_maska No tak racja. Ja pomyslalem troche dalej. Oto co powstalo, kiedy prawie nie ma granic Tym razem konwencja nie jest realistyczna – akcja nie dzieje się w świecie rzeczywistym, a w świecie kreskówek (aby było ciekawiej 3d), gdzie już do przemocy jesteśmy przyzwyczajeni. Mamy dla przykładu przedstawiony wyścig dwóch gepardów. Wiadomo stoją na dwóch łapach, jak człowiek... albo nawet nie muszę. Biegną, widzimy, jak piana cieknie im z ust, jak powoli się już męczą i... nagle! Z bok ekranu wyrasta tajemnicza łapa z butelką SPRITE. Jeden z gepardów ją łapie i łapczywie wypija. Przyspieszył niesamowicie zostawiając swojego rywala w tyle. Potem przemazanie ekranu i napis: PRAGNIENIE NIE MA SZANS. Tutaj nawet nie ma przemocy Co Wy na to? Wtedy, kiedy nie ma ograniczeń jest o wiele ciekawiej... 21:01 mir123bych hehe spadłem z fotela to czytając dobre!!!!!!! hihi ale moje lepsze 21:16 niedojdaa a to moje http://www.sprite.pl/blogs/spots2/?p=8336< br />

Gość evel666
do zakonczenie.TO NIE BYŁO ŚMIESZNE;/

Gość rysiaczek
wszystkie ryski to dobre chlopaki

Gość gratoczysiedalej
(akcja w przedziale) ‘Sprite’ dzierga szalik, siedzące obok ‘Pragnienie’ uważnie się mu przygląda, a szalik ‘Sprita’ jest coraz dłuższy, ‘Pragnienie’ zdaje się być zniecierpliwiony, a ‘Sprite’ z lekkim uśmieszkiem spogląda na kupmla, lecz nie przerywa dziergania… (akcja przenosi się w przestrzeń kosmiczną) W nasz układ planetarny wpada lodówka pełna zmrożoych spritów, podczas zderzenia z odłamkiem meteorytu otwiera się i część zmrożonego napoju leci w kierunku ziemi, po drodze zamarzając.. (kamera ukazuje pociąg w coraz większym zbliżeniu) Widać lecący z nieba śnieg. (akcja w pociągu) Pokazane wejście do pociągu jest całe oblodzone i oszronione. Nagle pokazany jest ‘Pragnienie’ skostniały i oblodzony wciąż z miną niedowierzania. (akcja przenosi przed pociąg) Z pociągu wysiada uśmiechnięty owinięty zielono-białym szalem ‘Sprite’, przekazuje swoje druty do dziergania małemu chłopcu, popija sprita i puszcza oko do kamery. (akcja ukazuje chłopca) Chłopiec podchodzi do kamery wyciąga ręce z zaciśniętymi piąstkami i mówi “Zagrajmy”. (pojawia się tekst: GRA TOCZY SIĘ DALEJ i link ‘Pragnienie nie ma szans’)

Gość evel666
dla mnie na 5 ;)

Gość niewiemcozrobic
a co do wygrania?

Gość evel666
nagroda główna-dwuosobowy bilet kolejowy po Europie nagroda 1-szego stopnia-zgrzewka Sprite(24szt)+dwuosobowy bilet do multikina nagroda 2-ego stopnia-zestaw do robienia na drutach z 2 puszkami Sprite

Gość mir123bych
hehe nawet fajne nagrody:D

Gość evel666
hehehe zestaw do robienia na drutach jest the best

Gość damianek
łoooooooo nie za dużo do wygrania...myślałem że tu o kasiore chodzi