Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgffff

CZY CHCIAŁYBYSCIE MIEC TAKI BIUST?POWIEDZCIE SZCZERZE ..TAK BARDZO SZCZERZE!!!!!

Polecane posty

Gość bardzoz
ja bardzo bym chciala:(

Gość alicyja82
silikony moze miec kazda, wiec nic specjalnego a nawet gdyby byly prawdziwe to NIE bo nie podobaja mi sie duze piersi; trenuje rozne sporty i tylko by mi przeszkadzaly :P:P

Gość implanty kosztuja ok 6000tys
więc jakbym tylko dysponowała taka kaską - na implanty i zabieg - jasne ze tak szkoda tylko ze trzeba wymieniac wkladki..

Gość ja mam taki naturalny
i prawde mowiac chcialbym miec mniejszy:( Nie moge kupic fajnej bielizny w rozmiarze 70 DD:( Dziewczyny, nie narzekajcie na swoje "małe biusty" -ja mam duzy i naprawde narzekam, bo mimo, ze jestem szczupla przez ten biust jestem postrzegana jako grubaska:(

Gość doudou
W Playboyu było widać, że Doda ma spie.przone te silikony ;)

Gość vcvcv
zazdroszcze dodzi zębów..sliczne..

Gość vcvcv
zazdrosc was zżera

Gość albert albinos
a zęby były jeszcze droższe od silikonów :)

Gość Marie Antonine II
Mam piękny usmiech (chetnie sie pochwale:P) Biust mam bardzo ladny ale maly, i nigdy mi to nie przeszkadzalo ale ostatnio doszlam do wniosku ze mam stanowczo za male cycki :D I tak szczerze, to chcialabym miec rozmiar wieksze, tylko Doda ma za duze, ale wg mnie ladne jak na sylikony, popatrzcie na konia ktory mowi- Tori Spelling i Janet Jackson, jak brzydko im wyszly piersi- wew klatki jest takie ... nawet nie wiem jak to nazwac Ja sie boje, ze mi tez moze sie tak zrobic bo mam szeroki rozstaw Doda ma problemy z biustem, po operacji, ponoc odczuwa bole, zreszta wiele aktorek narzeka, ile w tym prawdy- nie wiem Podsumowujac- nie mam czego zazdroscic Dodzie, no moze tego ze nie musi sie martwic o pieniadze i moze zwiedzac swiat :) Bo od natury otrzymalam duzo, takze nie narzekam

Gość Marie Antonine II
silikony * ;)

Gość Marie Antonine II
No i udalo jej sie zrobic kariere, chcialabym zeby i mi udalo sie spelnic swoje marzenia, jej sie udalo, jak wielu innym zreszta Niom to tyl, trzeba isc spac, dobranoc

Gość ja zawsze mialam duzy
biust,wcale to nie jest wygodne,nawet troszke ciezko,mimo,ze jestem szczupla,ten biust troche tak sterczy,wolalabym mniejszy:)

Gość BYŁAM CHORA JESTEM ZDROWA
SLICZNE ZĘBY MA ..SZOK ZE MIMO Z EPLAI MA TAKI USMIECH..