Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulciaa

SZukam zawziętych 17-18latek które TAK jak ja chcą schudnąć

Polecane posty

waże 110kg mam 178cm... Bradzo się chce odchudzić!próbowałam prawie wszystkiego! moze ktoś tak jak ja ma ochote na szybkie odchudzanie od \"zaraz\"!!

hm... to nieMa już puszystych 18latek ? ! albo polubiliście swoją tusze...!

ja mogę się przyłączyć niby odchudzałam się od wczoraj i wszystko było super ćwiczenia i wogóle nawet rano wstałam o 6 żeby poćwiczyć ale dzisiaj wieczorem rzuciłam się na jedzenie i czuję się z tym okropnie normlanie pożarłam wszystko co było w domu ale może to dlatego że mam dostać okres i na dodatek czuję że boli mnie brzuch to pewnie jutro będzie sądny dzięń :( ja już schudłąm w dwóch etapach w sumie 25 kilo teraz waże 65 na 170cm wiem że to nie dużo ale po mnie widać że jeszcze ciut za dużo z resztą chce powrócić do kondycji jak byłam w formie to się lepiej czułam więc jeśli mogę to się przyłącze :)

hej dziewczynki ! jesli nie macie konkretnej diety na uwadze, po prostu chcecie sie odchudzac...albo wiecie jaka dietke bedziecie stosowac i chcecie sie chwalic swoimi sukcesami itp to zapraszamna nasz topik :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3345225&start=1080 istnieje juz dosc dlugo ale ostatnio troche sie wykruszyl..:( tutaj nie mamy konkretnej diety, kazda odchudza sie w inny sposob...nasz wiek i ilosc kilogramow sa rozne. oprocz diet gadamy tak o roznych innych pierdolach, :P wiec jak macie ochote to zapraszam 🌼

Gość aneczkaaa123
hej anulcia moze popiszemy na gg???co ty na to???ja tez chce schudnac

Gość aniagda
witam, chcialabym sie przylaczyc jesli mozna. moja waga 68 kg, a wzrost 170. nabardziej chcialabym wazyc 56. moja dieta polega na tym, a by nie jesc slodyczy, pic duzo wody, ograniczyc do minimum pieczywo, nie jesc na noc, ewentualnie jakiegos owocka, ale nie za pozno. a najwazniejsza zasada: ŻPM zrec polowe mniej. mam 17 lat i jestem z gdanska, pozdrawiam a poza tym moim najwiekszym celem jest pokonac bulimie, ten koszmar trwa juz od roku, bylam u lekarz, biore tabletki, ale wiem, ze prawie wszystko zalezy ode mniei mojej silnej woli, ktorej czasami brakuje. licze, ze bedziemy sie wspierac i pomagac:)

Gość domcia *
hej dziewczyny, tez mam ten sam problem :( staram sie odzwyczaić, ale ta ochota na coś z czekoladą i to w dużych ilościach jest prawie niedowytrzymania!! :( będziecie dalej tutaj zaglądać?? bo ja bym sie chętnie przyłączyła mam prawie 17 lat :)

Gość Hancia
ja rowniez przylaczam sie do Was! :)

Gość aneczkaaa123
hej anulcia to moj gg6700904napisz do mnie:)

to co dziewczyny jest nas już tak dużo że CZAS zacząć jakąś diete :) TYlko jaką >??? może grejfrutową?

anulcia - piszesz, ze probowalas juz prawie wszytkiego i nic ci nie pomoglo jak widac a moge sie zalozyc ze aczynalas sie odchudzac przy wadze znacznie mniejszej niz ta. diety cud prowadza do nadwagi jesli nie umiez potem ograniczac sie w jedzeniu. masz do zrzucenia conajmniej 30 kilo wiec juz teraz nastaw sie nie na szybki efekt a na dlugi proces odchudzania. popatrz na jadlospis i wyrzuc z niego fast foody, slodycze, slodkie napoje, cukier i biale pieczywo oraz inne wypieki z bialej maki. jedyny sposob na trwale schudniecie to calkowita zmiana nawykow zywieniowych. ciemny chleb bez ulepszaczy (czytaj sklad, najlepszy jest zytni na zakwasie lub drozdzach, bez zadnych dodatkow procz soli i ew. nasion). do tego duzo warzyw, troche owocow, grube kasze jak gryczana, malo smazonego, zadnych panierek i tlustych sosow i na pewno schudniesz. to wcale nie jest az taka trudna dieta jak sie wydaje. po prostu jesz zdrowo. np. na sniadanie serek wiejski z lyzka kakao i fruktozy, kanapka z chleba razowego cienko posmarowana maslem i lyzka dzemu niskoslodzonego, herbata bez cukru. na obiad warzywa z kasza albo brazowym ryzem albo piers z kurczaka z warzywami i surowkami. jest wiele mozliwosci. ale i tak najwazniejszy jest ruch. spacery, rower bieganie ...