Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszne

czy jest ktos kto TEZ NIE MOZE SPAC ??

Polecane posty

Gość skonczcieeeeeeee
spytaj w aptece ja kiedys cierpialam na bezsennos kompletna zasypaialam nad ranem na jakies 2 godziny bralam kalmis ale to nic mi nie pomagalo potem poszlam do psychiatry spowodu bezsennosci przepisal mi psychotropy i jakos szlo ..ale sie uzaleznilam od nich mialam wtedy 19 lat wyszlam sama z tego po 3 latach i nigdy wiecej tabletek ...medytacja i jogga moga tez pomoc ale nie tablety

skonczcieeee ma racje - nie wolno sie uzalezniac... ja bralam jakies ziolowe, ale powiedzialam STOP :) trza dac rade samemu

skonczcieee ale mnie nastraszylas ! :( to ja juz przy tej wodce zostane :) a melisy nie zniosla bym nigdy.. niestety - bo wiem ze dziala ale moj zoladek tego nie rozumie :)

Gość skonczcieeeeeeee
no dziewczyny....nie poddawac sie wszystkiego trza sprobowac ale nie tablety!!!!! do dziela mile samopoczucie moze mleczko mile mysli mieta tez cwiczenia fizyczne i psychiczne i damy rady!!!!!!!!!

nie mam kota, nie mam chlopa to przytujam sie do psa.. ale on ostatnio tez jakis obojetny :) zaczne przytulac sie do kaloryfera - zawsze jakies cieplo :)

Gość skonczcieeeeeeee
czytelniczka hehehe.....przytulam cie biedaku :( ja lece kochane spac juz nie moge wiecej papap pozdrawiam

a ja teraz sie rozluzniam przed snem... muzyczka... i chyba sobie pojde otworzyc winko... winko bedzie smakowalo nawet jak sie samemu bedzie pilo :)

Gość skonczcieeeeeeee
hehehe no zanim sie wykompie i kolejnego papierosa zapale do zleci do jakies 02:00 o ile nie dluzej ...a winko tez pomaga przed snem ale nie w wielkiej ilosci bo dostaniesz palera i zaczenjíesz sprzatac zamiast spac heee:)

a pospszatac tez bym mogla, bo nic ostatnio nie robie. i pieknie nie mam kota, chlopa a teraz okazalo sie ze wina tez nie mam.. chyba sie powiesze.. ale na czym? NIE MAM SZNURKA ;)

czytelniczka to zobacz!!! nie masz nic i tez jest ok!!! ;) bo sobie chociaz krzywdy nie zrobisz :) zawsze trzeba znalezc dobra strone :)

ja z reguly czytam kriminaly Christie, ale juz prawie wszystkie przeczytalam :) teraz czytam Pachnidlo... a ta Twoja ksiazka to o czym jest i jaki gatunek??

Gość skonczcieeeeeeee
pachnidlo tez czytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1piekna ksiazka nie to co film ide kochane wreszcie do wanny trzymam za was kciuki i do jutra papapa

dobra tez spadam bo jakby na to nie patrzec dzis juz sroda.. i do pracy trzeba rano :) wlasciwe to byl moj I :) raz na forum i fajnie tu z Wami mi :) :) :) pozdrawiam i kolorowych snow dla Was, o sobie nawet nie wspomne :) pa pa

chlip chlip wszystkie mnie opuszczaja no :( :( :( coz ja sama poczne?? chyba ide czytac... ps. na filmie nie bylam...

takie troche basniowe.. czytalas \"sto lat samotnosci\" ? Markiza? takie podobne gatunkowo. nawet fajne polecam :) a pachnidlo super, film okropny.. jak zwykle przy ekranizacjach.. :( pa pa juz naprawde :)