Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszne

czy jest ktos kto TEZ NIE MOZE SPAC ??

Polecane posty

skonczcieeee --> ja tak nie potrafie z tymi drzwami :o kurde probowalam juz wszystkiego!!! i nic... to tylko zalezy od naszego samopoczucia, stresu, problemow...

oj oj ale i tak wyczuwam falsz :P tak mowi do mnie (i tu nie wiem jak go nazwac) Moj czy byly, bo sytuacja jeszcze nie wyjasniona :O jest troche starszy i dla niego jestem taka dziewcinka :) ale sie tlumacze co :)

Gość skonczcieeeeeeee
eee bo to sie skupic musisz!!!!!!!!!!!!i na sile te problemy za drzwi!!!!!!!!!i nie wypuszczac ich za cholere

Gość skonczcieeeeeeee
mi sie juz chce prawde mowiac spac ...ale jeszcze nie szkoda weekendu:P

skonczcieeee --> probowalam tez z polana, gdzie na srodku sa problemy, ktore sie oddalaja i za ... nie moga!!! stercza tam i sie nie ruszaja!!!!

eeee.. bo trza sobie jeden albo dwa browary strzelic :P

eeee.. bo trza sobie jeden albo dwa browary strzelic :P

ojjj jakis blad techniczny. jak nie samemu? na dobry sen :) i zapomnienie o problemach na noc chociaz :)

Gość sorrki ze sie wtryniam
tez spac nie moge tylko :(. Dziewcinka a ty czasem nicka nie zmienilas tzn chyba bylas jeszcze niedawno przez duze "d" ?? Czy moze mamy dwie dziewcinki na forum?

Ja piłam miodówkę - cztery kieliszki - i po tym jeszcze bardziej nie chce mi się spać. Ale dobra była, nie za słodka...

Gość skonczcieeeeeeee
a ja robie tak......wyobrarzam sobie przestrzen w ktorej nie ma nic tylko drzwi ....wrzucam tam wszystkie problemy i zamykam na klucz po czym ten klucz wyrzucam......te problemy dobijaja sie zeby wyjsc ale im nie daje szans

ja nie zmienialam nicka i nie widzialam tu nikogo o podobnym... moze czasami sie tak wpisuje.... widocznie nie ma to roznicy hmmm ja sama nie potrafie wypic... z 3 dni temu otworzylam sobie piwko i nie smakowalo mi...

skonczcieeee -> ale nie da sie nie myslec!!! pomimo, ze one sa tam za drzwiami one wracaja.. w myslach :O miodoweczka mniam :) albo zubroweczka z soczkiem jablkowym, szkoda ze was tu nie ma :)

Gość skonczcieeeeeeee
eee dajcie spokoj z tym alkoholizmem to ja juz pijaczka podworkowa musze byc:P pije prawie codziennie jedno piwko na rozluznienie i jest oki kto tak nie robi.....ludzie co 3 sie nie przyznaje

Gość skonczcieeeeeeee
dziewcinka....eee jak sie uprzesz one nie wracaja bo sa zamkniete!!!!!!!!!!!!!!musisz dojsc do wprawy i bedzie oki

ja mam duże zadatki na menela :) ale piwa nie lubię, bo strasznie wypełnia żołądek albo białe martini + żubrówka + sok grejpfrutowy + limetka - to jest dopiero dobre

Gość skonczcieeeeeeee
minaszki hehehe a ja za to nie trawie wodki i wina zaraz zygam piwo to jedyny trinek alkoholowy u mnie:)

Gość skonczcieeeeeeee
no nie ide otworzyc piwko takiego smaka mi narobilyscie:)

Gość skonczcieeeeeeee
albo nie ide cos przelknac i sie kompac i przytulic sie do niedzwiedzia w moim lozku:)