Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicee

Co sądzicie o dziewczynach w okularach??

Polecane posty

Gość Nicee
smiley- czyzby tak jak twoj chlopak chcesz nosic okularki :P Ale swoją droga dobrze robic zmiany, ja tez musze co 2 lata robic zmiany oprawek bo by mnie zanudzily :D Vision Express ponoc mają fajne typy . jestem deską przegrałam życie- Deska jesli chodzi o jadlospis dla okularnikow to polecam borowki, jagody, jogurty jagodowe i wszystko co jagodowe i marchewkowe :)

Gość Nicee
Smiley- ja gdzieś slyszalam, ze taka operacja wychodzi taniej. To niewiem skąd masz ta cene. :) Pyatanie do okularnikow- nosicie je czasem na sznurkach czy raczej nie? :P

Gość ja teoikluo
hm a ja myślę tak że nie cierpie okularów zrobiłam laserową korekcję i mam spokuj a osoba w okularach współczuje bo jak by nie było zy cie ograniczone

Gość ja teoikluo
taka operacja wychodzi taniej niż nowe okulary co dwa lata i ta woda zużyta do mycia acha nie myję sie okularów mydłem w płynie bo niszczysz cząstki antyrefleksu okulary myj tylko i wyłacznie płynem do mycia naczyń takim bez detergentów np.Ludwik takim zwykłym nie jakimś purem itp

Gość Nicee
smiley- to napewno chcieli na tobie przyrobic mówiac ci ze masz wada -5.0. :( Ja bym sie na takie cos zdecydowala jak juz cos, tylko niewiem czy w Pl czy juz w UK. Jak jestes zorientowana w tym temacie to powiedz co i jak. W Pl to wiem, ze w W-wie robia takie operacje. Ciekawe czy po tej operacji odrazu mozna wyjsc do domu, czy to boli etc.

Gość Nicee
no ladnie a ja myje nonstop mydlem w plynie.... :O

Gość oprawnica
Ja mysle ze to zalezy od oprawki. Niektorzy ludzie sie okaleczaja, zakupujac okulary z ladnymi o oryginalnymi oprawkami ale takimi ze wygladaja wlasnie "ostrzej" i powazniej bo to takze musi pasowac do krztaltu twarzy i osobowosci. jesli IQ nie grzeszysz (i nawet odbija sie to na twojej twarzy) a kupisz sobie takie "wyostrzajace" oprawki do okularow, to wyglada, jakbys na sile chcial zrobic z siebie inteligenta. Szczegolnie chodzi mi o oprawki a'la Kazimiera Szczuka (mocno "zarysowane" i takie grube po bokach). Sama np. mam dwie kolezanki. Jedna nosi takie tam nieciekawe z wygladu okularki, z cieniutkimi, prawie niewidocznymi oprawkami, druga takie ladne ale "na inteligenta". Pierwsza wyglada swietnie i doprawdy jak je zdejmuje to az patrzec sie nie chce, podejrzewam ze w przyszlosci jak ja chlopak zaprosi na "randke" i zobaczy "naturalnie" to nakaze jej przymocowac sobie binokle na stałe żeby nie psula atmosfery w trakcie kopulacji;P Druga bez okularow jest ladna ale jak je zalozy to az przyko patrzec. Nie wiem czy jest tego swiadoma. Ona zapewne bardziej patrzyla na wyglad okolarow niz na to jak do niej pasuja, ale doskonale to rozumiem bo ja jak wybieram przeciwsloneczne (bo nie mam wady wzrokju) to tez nie moge sie powstrzymac zeby nie kupic ich tylko dlatego bo sa ladne i dlatego mam z 7par okularow przeciwslonecznych a nosze tylko jedne;P Z tym ze lecznicze to jednak drozsza inwetsycja jest. natomiast ogolnie to nawet... wole ludzi w okularach niz ludzi bez okularow. Uwazam ze ten sam czlowiek chocby najpikniejszy moze wygladac jeszcze ladniej, dzieki odpowiednio dobvranej oprawce.

Gość prawde powiedziwawszy to
uwazam ze ludzie są ladniejsi w okularach. twarzowych

Gość merc okularnik
sa sexy ;)

Gość Youhuu
Co do okularów to sama je noszę ;) Jestem dziewczyną i świetnie mi się je nosi, na początku miałam pewne obawy jak będę w nich wyglądać i takie tam, ale okazało się,że w okularach o wiele mi lepiej niż bez! W czasach których jesteśmy, ludzie często specjalnie psują sobie wzrok, lub po prostu noszą okulary zerowe :) Szczerze też chciałam nosić okulary, noi teraz jestem zadowolona. Ci którzy mają jakieś obawy na temat tego czy lepiej nosić okulary czy może soczewki. Zależy to od gustu, bo niektórym lepiej nosi się soczewki a niektórym okulary. W mojej kwestii okulary są lepszym wyborem :) Tak jak mówię, nie każdemu jest dobrze w okularach, ale też nie każdemu dobrze jest w soczewkach, mnie np. oczy pieką i nie moge ich nosić, nie żałuję bo w okularach też mi jest dobrze i chyba wygodniej :*

ja noszę soczewki, czasem okulary, jak nie kupię soczewek przez kilka dni nie uważam, że to szpecące, ładnemu we wszystkim ładnie :) trzeba dobrać odpowiednie oprawki, takie czarne, jakie się teraz nosi są spoko, do mnie akurat pasują. a i są osoby, które bez okularów wyglądają dużo gorzej

Gość gość
ale odgrzewany kotlet

Gość gość
wszystko jedno, ważne żeby dało się ją wyruchać.

Gość gość
okulary ssą

Gość Patryk ssyk
Kobitki w okularach są takie delikatne, uległe i pociągające :) no ale jak jest z natury brzydka, to wtedy nic nie pomoże.

Gość gość
to bez znaczenia, dla mnie ważniejsze, żeby była dziewicą.