Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczonaaaa

Odkryte szyjki zebow .

Polecane posty

Gość zrospaczonaaaa

Zauwazylam ze moje zeby wygladaj dlugie bo mam odkryte szyjki ( jakby osuniete dziasla ) to chyba paradontoza .Czy jest na to sposob ? czy ktos tak ma ? mam tak tylko na dolnych zebach , prawie na wszystkich , jestem zrospaczona .Poza tym mam wrazenie ze wlasnie ta dolna czesc zeba jest bardzo zolta , brzydka ( tzn .taka jest ) wybielalam paskami , ale to nie dziala , takim zelem rembrandt , tez nic nie daje ,zostal chyba tylko stomatolog .To tak brzydko wyglada .:( pomocy !

Gość spać nie mogę
To mogą byc początki parodontozy.

Gość spać nie mogę
Oj, przepraszam, nie doczytałam, że i Ty piszesz o tej chorobie. W każdym razie ja mam już potwierdzone początki parodontozy i też szyjki moich zębów są odkryte. Nieciekawie to wygląda.

Gość witam w klubie
:(

Gość może pomogee
moja tesciowa byla ostatnio u stomatologa z tym samym problemem i doktor powiedziala jej,ze te dziasla odsuwaja jej sie od plukania w kranowce-teraz ma plukac w przegotowanej wodzie,myc zeby pasta ELGYDIUM ok.16zl ,i plynie specjalnym-nazwy nie pamietam.powiedziala,ze to pomoze.

Gość zrospaczonaaaaa
dziekuje za linka , chetnie poczytam :) a moze pomoge - wiesz znalazlam te paste w linku ale tam pisza ze ona wybiela ii na poczatku podraznia .Nie wiem czy bedzie sie nadawac ale faktem jest ze moje zeby sa zolte od dziasla ...moze akurat ta pasta by mi je wybielila .Dziekuje za pomoc :)