Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 216546

bolące piersi

Polecane posty

Gość 216546

Mnie przed okresem zawsze bola okropnie piersi, teraz tez, ale okres spoznia mi sie juz kilka dni i zastanawiam sie czy nie jestem w ciąży. Czy po ewentualnym zajściu w ciążę bolą piersi przed wyczekiwaniem na upragniony okres?

Gość Znająca się
W drugiej fazie cyklu, po owulacji moga boleć piersi, naprawdę nierzadko kobiety tak mają. A Tobie pierwszy raz się to zdarza?

Gość 216546
mnie przed okresem zawsze bola, ale chodzi mi czy juz po zapłodnieniu bola, jak sie czeka na spozniajaca sie miesiaczke?

Gość Kate 555
mozliwe ze to ciąza albo poprostu przed okresem bolą najlepiej zrob test, mnie bolały piersi tydzien i tez sobie wymyslalam Bóg wie co na szczescie dostalam okres :)

Gość Tusia20
mnie bolą już długo i o miseczkę się powiększyły na teście wyszła 1 krecha czekam tydzien i następny tes bo mam wiele inych objawow

Gość nie mam pytan
Piersi i brzuch mogą boleć tak jak na okres po zajściu w ciążę. Moja przyjaciołka niedawno sie dowiedziała ze jest w ciąży a wszystkie objawy wskazywaly ze lada chwila dostanie okresu.

Gość Tusia20
dokłądnie.. i ja dlatego czekam 6 dni tragedia chyba się nie doczekam bo jestem niecierpliwa..