Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mi sie rano pomyślało

odpowiedzcie mi dziewczyny

Polecane posty

czytanie bez zrozumienia analfabetyzm wtorny jakos to bedzie trzymaj sie cieplutko

Gość Maryla
czemu obwiniasz tak ta dziewczyne?? moze on jej specjalnie opowiedal o waszej przyjazni i stad ta jej zazdrosc ?? faceci tez sa diabelkami :) a nie tylko ona suka i nic wiecej...

nie moj przyjaciel przytuli mnie jak mam dola, da mi buzki ok na przywitanie, nigdy miedzy nami nic nie bylo, ja nie jestem jego typem kobiety :) a on moim mezczyzny,

Znamy się od dziecka. Traktowałam go jak brata, nie jak mężczyznę. Za to teraz. Jak patrzę na to wszystko z perspektywy czasu. Myślę, że on coś do mnie czuł i ona to widziała. Ja naprawdę bardzo rzadko się odzywałam, nie narzucałam się. Ale w takim razie, jeśli widziała, że czuje coś do mnie, to dlaczego sama nigdy ze mną nie porozmawiała? Albo nie dała za wygraną, skoro wiedziała, że jej nie kocha?

Gość Maryla
sama mam przyjaciele, zakochalam sie w nim jak mialam 16 lat wakacyjna milosc, przez 6 lat nie widzielismy sie ale utrzymywalismy staly kontakt w sensie smsy, maile, czasem felefon, jakies zdjecie za to ciagle puszczanie sygnalow w nocy o polnocy, rano wieczorem... praktycznie nic miedzy nami nie ma ( nie poszlismy nawet razem do lozka) a moj obecny pan jest zazdrosny o Niego a jego( przyjaciela) dziewczyny sa zazdrosne o mnie... Kazde z nas ma swoje zycie, swoj swiat, znajomych.. on potrfi mi m powiedziec/napisac nie puszczaj mi sygnalow bo jestem z dziewczyna na wakacjach i nie wypada lub pisze jak ona sie zlosci jak w nocy puszczam mu sygnal a oni sa razem.. a ja sama wiem ze laczy nas jakas magiczna moc :) po mimo tego ze nigdy nie bedziemy razem..

Gość Maryla
a skad mozesz wiedziec co jest miedzy nimi ?? sory ale czemu jestes taka pewna siebie ?? a ona jest taka zla ?? to czemu on juz wczesniej nie zostawial jej w jasna cholere ?? tylko byl z nia nadal ?? jak by przyszla z toba rozmawiac to bys ja wysmiala a z nim i tak utrzymywala nadal kontakt... :O

Gość Maryla
zobacz ze faceci wcale nie sa swieci... spotykalam sie z chlopakiem, dzien w dzien kazde wolne chwile spedzane razem, przyszedl czas wakacji a on wyskakuje mi z tekstem ze jedzie z niami jego byal dziewczyna - chodzilo tylko o podroz docelowa... wkurzylam sie jak to ja i ona razem ?? osoba ktora darzyles wielkim uczuciem ?? spytalam sie czy ona wie o nas... ulyszalam, ze przeciez jestesmy znajomymi :O sory ale ze znajoma nie przesiadujesz do pozna w nacy, nie calujesz sie nie kochasz... :O

Gość przyjaciółka23
dziewczyna Twojego przyjaciela rzuciła wszystko na jedną kartę... posłuzyła sie dzieckiem do zatrzymania faceta...zdesperowana? zrównowazona psychicznie? czy dziecko jest w stanie tyle zmienic na lepsze? moze swoj cel osiagnęła nie utrzymujecie kontaktu.. jakim kosztem? czy to dzieco bedzie szczesliwe widzac ze rodzice sie nie kochają? watpię czy to będzie szczesliwa rodzina... przykro mi ze on w taki sposób ustawił sobie zycie na kilanascie lat... z drugiej strony chyba widział jak zachowuje sie jego dziewczyna... mógł wtedy reagować... dziecko nie bierze się z kapusty.. on spłodził to dziecko a to czy swiadomie czy nieswiadomie to juz trudno sa prezerwatywy... zreszta zaborcze kobiety czesto okłamują facetów zeby go usidlić dzieckiem.... to jest jego zycie.. Ty mu nie wybrałas dziewczyny prawda? wiec w całej tej sytuacji nie powinnas czuc się winna!!!!!!!!!1 rozumiem ze to był ktoś Ci bliski...strata moze boleć ale zycie w takim trójącie nie jest do zniesienia na dłuższą metę..

Gość Ni stokrotka ni bławatek
maryla co ty chrzanisz:O on powiedział o niej specjalnie? powiedział a ona nie miała prawa się mscic jelsi sie zemsciła to tym bardziej swiadczy ze ona typowa suka... ma podły charakter czyny i reakcja na dane rzeczy duzo mowia o człowieku o tym co w nim siedzi, jakie ma prawziwie oblicze a u kobiet tak jest, ze wiedza ze dziecko łaczy wiec aby nie był z inna tylko wybrał ja zachodzą w ciąże... to nie 1 przypadke takiego postepowania. I nie bron jej suka do kwadratu z niej

Gość Maryla
taa a faceci to swiete krowy !!

Gość Ni stokrotka ni bławatek
nie w kazdym przypadku nie przecze alez tego co widze to baby są gorsze intryga to domena kobiet to ona pokazuje jak mozna sprawdzac innych np nr gg itp intryga wychodiz od kobiet, faceci moga sie tego uczyc, ale od nich;)

Gość Maryla
ja jej nie bronie, tyko bez przesady jakaz to one nie dobra.. po kiego wlal szedl z nia do lozka i byz z nia ??

Dziewczyny :-) Nie wyzywajmy tej dziewczyny. Nie znamy jej. Tzn. ja znam z jak najgorszej niestety strony. Maryla: Wiem tyle ile sam mi powiedział. Zostawił ją, ale po urodzeniu się dziecka do niej wrócił. Jest zła, bo zrobiła coś złego o czym tutaj nie napiszę. Ale naprawdę ona nie ma skrupułów. Nie twierdzę, że on jest idealny i niewinny. Mógł się przynajmniej zabezpieczać a nie wierzyć na słowo. przyjaciółka23: Trafiłaś w samo sedno. Ni stokrotka ni bławatek: Bez suk proszę. Rację masz.

Gość przyjaciółka23
zapominacie o jednym...facet nie musi byc z kobietą tylko dla dobra dziecka... bo to nie zawsze jest dobrym rozwiązaniem dla dziecka.. kobieta która łapie faceta na dziecko to desperatka... ślepo wierzaca ze dziecko nie złaczy ale po narodzinach tego dziecka problemy moga sie nasilic...wiec moze za jakis czas ten chłopak zrozumie czy bycie z dziewczyną to dobre rozwiązanie.

Gość Tusia20
W sumie to dziwna ta dziewczyna skoro tak postąpiła.. Można było po prostu ograniczyć kontakty do minimum.. Z drugiej strony ja się jej nie dziwię ponieważ też z kimś jestem kto ma dużo kolerzanek.. Są upierdliwe ciągle go proszą żeby je podwoził do szkoły itp.. do nikogo innego nie dzwonią tylko do niego zeby się pytać o tematy i inne bzdury.. Jetem zazdrosna ale mam powody bo ponałam te dziewczyny i powiem że są bardzo dziwne heheh.. podlizują się przytulają do chłopaków którzy mają dziewczyny chłopak je odpycha a ta jeszcze bardziej hahaha.. taka jaby niekochana mi się wydaje.. Najlepiej wytłumaczyć to pomiędzy sobą.. Jeżeli chodzi o ciąże to dziwna jest a może nie zrobiła tego specjalnie?Widać facet głupi trochę skoro da się w dzieciaka wrobić nie wie co to jest prezerwatywa? Albo sam chciał urwać kontakt i teraz tylko ta jego dziewczyna jest pretekstem..

Gość tttttttttt
up

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci