Minnie Moskowitz 104 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Lepsza się czujesz? Cienias spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Scoop napisał: Robie sobie co chce sliwka. Tutaj jest moje forum dzisiaj. Moderacja juz spi, wiec mozecie mi naskoczyc Idź już, nudzisz aż ciary przechodzą. Nie było.cię i było fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu W srode znowu sobie pojde do jazz klubu, i bede gral muzyke na zywo przed tlumem ludzi, a wy co stare lambadziary xD Kolejny wieczor zmarnowany na wylewanie pomyj na innych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Nigdzie nie ide, zostaje tu cala noc, i goowno mnje co ty myslisz w ogole Fajnie jest gdy ciebie tu nie ma albo sriny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Jak ci przeszkadzam, to sie wyloguj i idz spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Cienias spadaj Namow salowa, żeby też ustawiła świstaka w avku. Będziecie team świstak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Scoop napisał: Nigdzie nie ide, zostaje tu cala noc, i goowno mnje co ty myslisz w ogole Fajnie jest gdy ciebie tu nie ma albo sriny No chyba nigdy tu nie byłoy fajnie gdy forum było zdominowane twoim nudnym bełkotem. Ale to pal sześć, nie każdy musi być ciekawym rozmówcą. Tyy jesteś kasującym szczurem nienawidzącym ludzi,, po co tu w ogóle wracałeś? Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Wypieerdalaj sliwka, nie bede ci sie tlumaczyl Po prostu wykuurwiaj raz raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Scoop napisał: Wypieerdalaj sliwka, nie bede ci sie tlumaczyl Po prostu wykuurwiaj raz raz Do namiotu, szczurze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Spokojnie, w koncu wroce do namiotu, a szczury sa fajne xD Fajniejsze od ciebie albo od autorki tematu xD. Wstretne stare oblesne pijaczki Edytowano 3 godziny temu przez Scoop 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Scoop napisał: Spokojnie, w koncu wroce do namiotu, a szczury sa fajne xD Fajniejsze od ciebie albo od autorki tematu xD. Wstretne stare oblesne pijaczki Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Cienias to cie zrobil srina ty oblesna pijaczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Do namiotu, szczurze Ach te empatyczne wrażliwe na ludzka krzywdę kobiety z kafe.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu Się namiotowy buntuje. Jeszcze nie zgłosił tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu A zglaszaj sobie, i tak tu nikogo nie ma, bo jest noc xD A jutro bede sobie saunowal z dziewczynami w bikini i zaloze sobie nowe konto jak mi sie bedzie nudzilo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Cienias spadaj Chyba się zakochał w Tobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 3 godziny temu Chuuj wam w duupy Gnijecie tu codziennie, a ja sobie wpadam raz na dwa miechy i mnie obrazacie, wy wstretne szlory Dostalybyscie w mordy paleczka od perkusji to byscie kwiczaly z bolu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Scoop napisał: Nigdzie nie ide, zostaje tu cala noc, i goowno mnje co ty myslisz w ogole Fajnie jest gdy ciebie tu nie ma albo sriny Ja też robię nockę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 2 godziny temu No ja czekam do rana, jak otworza mi saune parowa, bo dzisiaj przez ulewe zgnilem caly dzien w namiocie i jestem wkuurwiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Scoop napisał: Chuuj wam w duupy Gnijecie tu codziennie, a ja sobie wpadam raz na dwa miechy i mnie obrazacie, wy wstretne szlory Dostalybyscie w mordy paleczka od perkusji to byscie kwiczaly z bolu Nie stać cię na obiad, a co dopiero na pałeczkę. Idź do lekarza. Temat jest Giny, a my cię nie lubimy. Do widzenia i tam są drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 2 godziny temu Jeebana angielska pogoda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 2 godziny temu Temat nie jest giny, tylko wirtualnej polski, a wy to mozecie mi buty czyscic co najwyzej wy wstretne wiesniary z Polski xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 2 godziny temu Stac mnie na obiady, mam duzo pieniedzy na koncie w ogole, bo malo wydaje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 2 godziny temu Widzialem jak ta wstretna srina zebrala ostatnio od Byczego pieniadze i sie wyzalala ze pozyczki juz nie dostaje, haha wstretna biedaczka To nie wydawaj na fajki i alkohol ty oblesna karykaturo baby, to pieniadze beda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Scoop napisał: Temat nie jest giny, tylko wirtualnej polski, a wy to mozecie mi buty czyscic co najwyzej wy wstretne wiesniary z Polski xD To forum giny i salowej. Musimy przeprosić i odejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 2 godziny temu Tak, oczywiscie xD Bo jak nie, to salowa na ciebie sasiada policjanta nasle hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 2 godziny temu Ja tutaj gnije od 2014 roku a wy jakies wstretne maciory randomy w ogole, a tfu pluje na was, pucujcie sie i wypieerdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 2 godziny temu Bog mnie kocha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Scoop napisał: Tak, oczywiscie xD Bo jak nie, to salowa na ciebie sasiada policjanta nasle hahah Zaraz was zglosze Sio i nie ma was dzieciaki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach