Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mo_lina

czy często musicie sobie odmawiac czegos na rzecz dziecka

Polecane posty

Gość mo_lina

i czy nie jest wcale tak rozowo jak to wygldało, bo kazdego dnia trzeba sie zastanawiac co kupic z najpotrzebniejszych rzeczy aby rozdysponowac pien tak zeby starczyło na cały miesiac.

Hmmm..ja się po prostu łapię na tym, że wychodzę na zakupy bo chcę zaszaleć i coś kupić dla siebie a wracam z rzeczami dla dzieci:D

Ja to samo, jak widzę fajną książeczkę dla małego albo samochodzik to kupuję, lubię jak się cieszy :) Starszej już mniej lubię kupować, bo pyskate cholerstwo i wymagające się robi. Ale ostatnio sobie miałam kupić buty a jej kupiłam :) No takie już miękkie serce matki :D

Gość mo_lina
własnie tak to juz jest z matkami, sobie nie kupi a dla dziecka wszystko pozdrawiam

Gość ponawiam
!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jusiek
chyba nie swiadomie zawsze juz tak będzie. Ja kasę którą dostałam na urodziny wydałam na synka i jestem bardziej szczęsliwsza bez nowej bluzki czy spodni

Gość a ja to co mam
przeznaczyć na synka przeznaczam na synka a to co dla na siebie to na siebie. Nie widzę powodu żeby kupować 100 autka dla dziecka kosztem np. nowej bluzki.Dla mnie to bez sensu i nie ma nic wspólnego z miłością do dziecka.Potem się chowa małego egoistę który będzie sądził, że WSZYSTKO mu się należy.

Gość ja mam tak
szczególnie w ciucholandach, znajduję fajne rzeczy dla malutkiej za kazdym razem muszę coś kupic, a w domu okazuje sie, że w sumie ma pełno tych szmatek i nic nie potrzebuje, dzięki temu ze rzeczy sa tam tanie nakupywaąłm jej na wyrost fajne ciuchy tylko ze zanim je załozy minie przynajmniej rok- w sumie to chore. tak samo jest z ksiązeczkami, zanim sie urodziła miał chyba z 15 z róznych gazet)

Gość buka poka
Myślałam, że tylko ja mam manię kupowania mnóstwa ubranek dla dziecka. Ostatnio byłam w sklepie kupić sobie buty. Gdyby nie obecnośc mojego męża, pewnie dokupiłabym do tego jeszcze buty dla dziecka. Na szczęście mnie powstrzymał, bo kolejne buty są mu zupełnie niepotrzebne.