Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Visa Electron

Wierzyć mu???

Polecane posty

Od pewnego czasu mam wrażenie,że mój chłopak już mnie nie chce.Zawsze było wesoło,pełno pieszczot i komplementów a od kilku dni nasze rozmowy są chłodne....Mówię \"brakuję mi Ciebie\" a On :\"no napewno\" ale nie mówi,że jemu i mnie brakuje :( Pytałam,czy coś się popsuło między nami a on tylko,że ma problemy finansowe i w pracy.Wierzyć mu,że to go tak dołuje i stąd jego chłód???

Gość Ni stokrotka ni bławatek
oczywiście, że tak.. bo praca to ważny element a jak jeszcze w domu ktos choruje.. nie ma pienizakow na leki, na wyjazd do bliskiej osoby b.. to posatw sie w sytucji takiego człowieka? czuje, ze mu sie petla na szyi uwiera...bo pienizaki nie słusza do hulanek w jego przypadku, ale do zycia, słusznych spraw, leczenia,

Gość Martyna.
A długo jesteście razem bo wiesz zazwyczaj na początku jest oh i ah a później wkrada się raczej rutyna. Może naprawde ma problemy i one wprowadzają go w taki nastrój . Nie myśl odrazu że coś się zmieniło bo się tylko zadreczasz głowa do góry:)

Jestesmy razem jakies 4 m-ce wiec w sumie nie długo.Zawsze jednak był ze mną szczery i niczego przede mną nie ukrywał.Żadnych rozmów,problemów czy nawet smsów od byłej...niczego..Nie mam więc podstaw aby mu nie wierzyć jednak martwię się :(

Gość Martyna.
rozumiem Cię ale zaufaj mu.Przeczekaj ten okres jesli będzie to trwało dłużej wtedy możesz zastaowic się czy wszystko wporządku. Możesz mu delikatnie tylko pwoedziec że nie chciałabyś by np jakiego problemy dobiajły się na tobie a jeśli faktycznie je mam wspieraj go a nie wbiajj mu jeszcze ty szpili

Gość Martyna.
jego problemy*miało być:)

Gość zagubiona1234
Chyba nie pozostaje ci nic innego jak poczekac jeszcze troszke i przekonac sie co tak naprawde siedzi mu w glowie.Jesli taki stan bedzie trwal dluzej to rzeczywiscie cos jest nie tak.

Gość Martyna.
i odbijały* kurcze ale dziś byki robie;/