Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bursztynekk

TO TROCHE GŁUPIE ALE MÓJ FACET ZAZDROSNY JEST O MOJĄ PRZYJACIÓŁKE

Polecane posty

Gość bursztynekk

niewiem skąd się to bierze bo jak dotąd staram się poświęcać czas zarówno jemu jak i jej.Ale odczuwam że jemu przeszkadza to że mam oprócz niego równie bliską mi osobę ale wiadomo że w innym znaczemu. Nie chce żeby coś między nami sie popsuło jak roziwązać to żeby wszyscy byli zadowoleni?

Gość dacc
a tobie byłoby miło gdyby on lubił spędzać czas z przyjacielem, zwierzać mu się z waszych problemów, woleć pogadać z nim o czymś dla siebie ważnym osiągać z nim porozumienie, może lepsze i ważniejsze niż z tobą itd? rusz głową trochę

Gość bursztynekk
ja nie powiedziałam że wole spędzać z nią czas. Oboje są dla mnie ważni i nie chce wybierać pomiedzy nimi bo szczerze nie wiedziałabym co zrobić

Gość bursztynekk
no właśnie szczerze jakby mi cos takiego powiedział że mam wybierać zostawiłabym go bo to świadczyło by on tym że mu na mnie nie zależy i chce mnie mieć tylko dla siebie

Gość dacc
Odpowiedz sobie na pytanie które zadałam wyżej. Jeśli to zrobisz, może uda ci się zrozumieć partnera. A każdy związek, czy przyjaźń, czy partnerstwo, powinien się opierać na zrozumieniu (i dochodzeniu do porozumienia). Czasem trzeba też zdać sobie sprawę z tego co jest dla nas ważniejsze. W praktyce może po prostu powinnaś zapewnić, wiarygodnie, partnera że jest dla ciebie najważniejszy (chyba że tak nie jest).

Gość bursztynekk
oczywiście że on jest dla mnie najważniejszy. A co do twojego pytania wiesz jeśli jego przyjaźń nie była ważniejsza odemnie , z jej powodu nie załcząlby mnie zaniedbywać to nie miałambym nic przeciwko

Gość dacc
to może porozmawiaj ze swoim facetem, może on czuje się zagrożony, mniej ważny i takie tam... trzymaj się 🌻

Gość bursztynekk
porozmawiam z nim choć już nie raz to robiłam już na samym początku naszego związku uświadomiłam mu że przyjażń jest też dla mnie ważna. Powiedział że rozumie. Nie to że mówi mi że coś jest nie tak ale ja to czuje .

Gość bursztynekk
rozmawiałam z nim i on twierdzi że jest oki nie ma nic do naszej przyjaźni więc skąd ta zmiana??????????