Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestka000000

jak mam okielznac swoja myche??

Polecane posty

Gość trzydziestka000000

mam 30lat...uwielbiam sex..ale sex co noz z innymi...gdy rozmawiam z mezczyznami ..zaraz patrze i mysle o sexie z nimi..robbie sie mokra..ostanio podrywal mnie 25-latek byl tak sexi ze nie moglam sie opanowac..wyladowalam u niego..bylo super..zdradzam mojego mezczyzne i to mnie najbardziej boli..ale wciaz marze o przygodach z innymi..w jednym czasie spotykalam sie z trzema..czuje sie jak dziwka..a nie moge przestac..poznaje kogos i juz mi sie wlancza moja szparka ...mam isc do seksuologa?..a moze do psychiatry...mam moralniaka za kazdym razem..a nadal to robie

Gość trzydziestka000000
to oralnie to zrobie:P:P

Gość 543215
Jestes chyba seksoholiczka. Ja mam to samo, ale tylko w przypadku jednago mena. Podnieca mnie tak bardzo, że zawsze jestem wilgotna i mokra, a stopień podniecenia aż mnie zatyka. Wow. super odlot.

Gość kiwwwaaw
mówiac jak najbardziej poważnie to idz do seksuologa,psychologa,bo nie radzisz sobie z tym,a to własnie test powód do leczenia,tym bardziej,ze masz już 30tkę,a nie 17 lat i wiem,ze to okres rozkwitu seksualności u Kobiety,ale powinnaś radzic sobie z psychą .a powiedz mi dlaczego pozwalas zna to,aby twój facet musiał po tym jak wchodzą w ciebie inne penisy,nie wiedzać o tym pozwalasz żeby sypiał z tobą.przeginasz tym,myśle,ze jak każdy nie chciałby juz wkładac w siebie swojego penisa.pomyśl o tym

Gość kiwwwaaw
w ciebie swojego penisa

Gość trzydziestka000000
kiwwaw dobrze ze sprostowales..w ciebie...a twoja kobieta nie przyjmowala innego..a ty nie wkladales w inne?

Gość Wredniaczka
Kurwą jesteś i tyle - sprawa jest jasna. Żadna szanująca się kobieta nie puści się z obcym facetem, jak już ma kogoś. :(

Gość podobno
mychy łapie się za pomocą sera......i w ten nieoczekiwany sposób można ją obłaskawić

Gość kiwwwaaw
w trakcie związku NIE-czyli nie zdradzałem.to jest ta podstawowa lojaloność.o to mi chodzi,że dziś w nocy twój facet,potem parę dni póżniej inny,a za parę kolejnych dni twój facet musi w tym pośrednio uczestniczyć.

Gość przebadaj sie
lepiej cy niemasz raka szyjki macicy!!!!a jak niemasz teraz.. to naoewno za pare lat!!!!!! jak ktos ma wileu partmerów seksulanych to jest 99% ze sie zachoruje

He..he.. życzliwi grożą Cię raka macice.. można dołożyć Kiła czy AIDS.. No.. Miss „Mrówki w gacie”.. nie wiem jak doradzić, ale mnie to ubawiło, znam taką osobą którą spróbuje mnie dopaść od paru ładne lat.. Może spróbuj chodzić z kulkami.. poczujesz się.. wypełniona, a resztę zrobi wyobraźnia. Jeśli pasuje Ci tak.. czujesz przynajmniej że żyjesz.

Gość trzydziestka0000
rak szyjki macicy ...bo sie rucham...?to walnelas, rak szyjki zaczyna sie od nadzerki..nie zle jaja..fakt nie zmydli mi sie..przynajmniej dobrze zrobie innym:)

Gość trzydziestka000000
dziwne, ze do tej pory nie bralam za to kasy. moze warto to robic za pieniadze?

Gość trzydziestka000000
ale nie mam czasu na czytanie o pierdolach... wole sie walic z przystojniakami, na starosc bede sie martwila o swoje zdrowie... zreszta, moze wczesniej umre na aids?

Gość przebadaj sie
MUSZTARDA CHCE LIZAC SWOJA CIPKE JAKA GŁOPIA!!!! tak raka szyjki macicy dostaja sie gdy kobieta zmienia czesto partnerów seksualnych!!!!!!! przeciez glosno o tym dziewczyno czytasz czasem gazety!!! jesli cie niestac to poszukaj sobie w głopim internecie!!!!! debilko a od badzerki to sie nic niezaczyna to niem nic z tym wspólnego !!!!! PRZEWAZNIE NADZERKE MAJA KOBIETY PO PORODZIE!!!! ALE NASTOLATKI TEZ MAJA