Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sudentkaaa

urlop dziekanski

Polecane posty

Gość sudentkaaa

witam! mam do Was pytanie. otoz w czerwcu mam obrone licencjatu,czyli koniec szkoly.niestety z powodu trudnej sytuacji finansowej mam spore zadluzenie za poprzedni semestr,nie jestem w stanie teraz tego zaplacic i nie otrzymalam wiec karty ocen przez co nie mialam mozliwosci zebrania wpisow.moje pytanie brzmi-czy mozna wziac urlop na ostatni semestr,tylko na jeden semestr,bo w tym co teraz sie zakonczyl zaliczylam egzaminy na pozytywne oceny,tylko jeden przedmiot mi zostal.nie chcialabym wiec powtarzac ponownie calego semestru i ponownie zaliczac wszystkich egzaminow,tylko przenies sobie jeden przedmiot (bo tak podobno mozna),i za rok powrocic na ostatni semestr.no i oczywiscie teraz pomalu regulowac zaleglosc za czesne. moze to troche skomplikowane,ale niestety mielismy z mezem wiele wydatkow i nie dalam rady regularnie placic za szkole,a wiadomo,potem dlug rosnie i pojawiaja sie tego typu problemy. bardzo prosze o odpowiedz!dziekuje!

Gość sudentkaaa
serdecznie prosze o odpowiedz! czy mozna na jeden semestr wziac urlop dziekanski?