Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajniek

Jak zwrócić uwage dziewczyny na korytarzu?

Polecane posty

Gość zapytajniek

Podoba mi sie taka jedna, zawsze chodzi jeszcze z dwiema kolezankami, probowalem juz jakis bardziej perfidnych spojrzen, ale jakos nie zareagowala:) Macie pomysly? Głównie pytanie kieruje do dziewczyn co zrobic zeby zwrocic wasza uwage?

Gość Ni stokrotka ni bławatek
zagdaj cos: np ale mam dzis szczescie az 3 dziewczyny na mej drodze:) pauza a potem spojrz na nia miło i mow która by tu wybrac:) ale dylamt i odejdz;)

bron Boze jej nie lustruj:) Moze zagadaj przyjaznie? Osobiscie wolalabym by zagadana wprost. I tak oboje wiecie, ze ona ci sie podoba. Jak bedzie zainteresowana to podejmie rozmowe.

a potem ona bedzie wiedziała ze jej sie podobasz i potem juz ja faworyzuj usmiechem, spojrzeniem, zagadywaniem np ama na korytarzu zagaj cos itp :) rozmawiaj itd

Gość zapytajniek
tak mysle zeby jej po prostu powiedziec czesc i puscic oczko albo sie usmiechnąć:)

Gość zapytaj sie jej
dajesz dupy czy trzeba z toba chodzic?

tascena to scena z zycia z korytarza akdemika;) moze spojrzyj czule i lekko sie usmiechnij, ja jakos nie lubie panow co puszczaja w podrywie oczka, nie wiem czemu. Moze ona lbi:) nie wiem

Gość porada gratis
poproś panią przedszkolankę żeby ustawiła wasze nocniki obok siebie - okazja do pogawedki gotowa

a nie pomyslalales,ze moze byc tak ,ze ona sie zorientowala,ze na nią \"lecisz\" a zainteresowana nie jest.....dlatego tak postepuje bo nie chce Ci zludnych nadziei robic.... przynajmniej ja tak postepuje wobec jednego osobnika,ktorego delikatnie mowiac mam gdzies.

Gość pipppppa
Zacznij od gwiazdy zrob dwa koziolki i zakoncz efektownym saltem. Najlpeiej nago.