Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninja

Nadia - kiedy imieniny?

Polecane posty

net-ar......jak to imię typu Stanisław, Franciszek i inne tym podobne to mi osobiście te imiona się nie podobają. Ale piękne te imiona będą zawsze. Nadia , mimo ,że miło brzmi jest imieniem chwilowo modnym i szału raczej nie zrobi, ale czy imię ma robić szał.

Gość możeee
Net-ar> może Mieszko?

Nie rozumiem Was. Oczywiscie ze imiona sa rózne, niektóre smiesza inne sie nam podobaja,ale co reprezentuje soba dorosła osoba wysmiewajaca sie z imion dzieci?? Czy zastanawiacie sie ze przez to Wasze dzieci potem moga nasmiewac sie z innych maluchow? Maluchów, które nie maja odwagi sie odszczekac, maluchów, które nie sa nic temu winne ze dorosli nadali im takie imie. A co to zreszta znaczy \"takie imie\"...? Zyjemy ponoc w wolnym kraju i kazdy moze sobie nazwac dziecko tak albo inaczej. Chociaz jak tu sie czyta niektóre wypowiedzi to okazuje sie jednak nie mozna...bo to co wychodzi za pewne konwenanse wywołuje agresje, złosc, ublizenia... Smutne.

net-ar....a może Gniewko? och net-ar, Ty tajemnicza osóbko.

Gość ta baba ma coś z głową
Net-ar mówi przy swoich dzieciach: imię Nikola jest prostackie, prości ludzie dają swoim dzieciom, proste imiona, żeby jakoś podnieść swoją pozycję społeczną. Dziecko net-ar idzie do szkoły i naśmiewa się z Nikoli, Angeliki, Alana i Brajana. Moja siostra dała dziecku na imię Alan, dzieci wyśmiewają chłopca wołając na niego: Anal. Ciekawe skąd oni znają takie słowa? Dzieci nie rodzą się z wiedzą na ten temat. Mamusia powiedziała synkowi, że Alana zdrabnia się na Anal i teraz dziecko ma w szkole przerąbane. Już sobie wyobrażam dzieci Net-ar: Franciszek, Antonia i Mieszko.

Gość co fakt to fakt
to rodzice wychowują swoje dzieci na takie okrutne dzieciaki a potem z tych dzieci robią sie mamy - wredne mamy i td

Gość kate187
hmmm moj mąż jest Włochem mamy już jedna córkę Aurorę, i teraz spodziewam sie drugiej, mój maż upiera sie przy imieniu ARIEL, ze on zawsze marzył by jego corka miala tak na imie, ja jestem nie bardzo przekonana, co myslicie??

Gość Daria ;)
Nadii imieniny są 15 maja i 1 sierpnia ;) także można w sumie wybrać co do Imienia Nadia.. Moja córeczka też ma na imię Nadia i jestem bardzo zadowolona bo Ani, Julek i Zuzi jest multum a nie wspomne o Wiktorii ;) najlepsze są imiona niespotykane ale bez przesady jak np niżej wymienione Jordan ;p ja sama również też mam rzadko spotykane ;) Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mamusie ;)

Gość Agatalpko
Maja corka ma na imie Nadia i jest przecudowna. Imie do niej pasuje i nie zmienilabym go na inne, mimo iz zdecydowalismy sie na nie dopiero w szpitalu. Mowimy do niej Nadjezdza lub Nadusia. Ona jest nasza mala nadzieja :-) ludzie ktorzy wysmiewaja dzieci z powodu imion lub tez po prostu bywaja zlosliwy zazwyczaj maja wiele kompleksow i takie tez beda ich dzici- zlosliwe i zakomplesione.

Gość Karo karo lina
A ja mam córeczkę Nadię.... i już ma 5 lat a imię jej pochodzi od słowa Nadzieja...dlaczego ? Bo nie było jej łatwo w pierwszych chwilach życia na "zewnątrz" i wiecie co? jest bardzo rezolutną dziewczynką ,otwartą na innych, pomocną choć także upartą, żywe srebro... a najczęście mówimy do niej po prostu Nadia i zawsze brzmi ładnie...

Gość Martynka80
Na www.wgosci.pl piszą, że tylko 1.08.