zlot_Rybk 0 Napisano Marzec 21, 2007 Czesto biegam do wc od kilku dni boli mnie caly czas glowa tabletki nie pomagaja zle sie czuje bole brzucha czy tam zeladek juz sama nie wiem.. nie mam na nic ochoty nawet na jedzenie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trinity27 0 Napisano Marzec 21, 2007 oczywiscie ze moze ...ale tabletek na ból głowy nie polecałabym - jeżeli bys była w ciazy - moze to trwale uszkodzic płód - w ciazy mozna tylko apap i codipar ... zrób tesk - rozwieje wszystkie twoje watpliwosci ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlot_Rybk 0 Napisano Marzec 21, 2007 Dodam jeszcze ze jestem senna marze tylko o spaniu i mam stan pod goraczkowy..!!??Prosze napiszcie strasznie sie boje.. Na test jest jeszcze zawczesnie ... Tak mi sie wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna dzeszczowa 0 Napisano Marzec 21, 2007 to moga byc objawy ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlot_Rybk 0 Napisano Marzec 21, 2007 kurde.......a jak kupic test w Anglii??;/:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witam Was 0 Napisano Marzec 21, 2007 Moze iść do drogerii albo apteki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach