Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga-jaga

na co zwracacie uwage gdy poznajecie facetow

Polecane posty

Gość aga-jaga

ja -w pierwszej kolejnosci patrze na dlonie- jak ma brudne paznokcie skreslony. potem liczysie ogolnie postawa i czy fajnie sie z nim gada.

Gość aaaa jaaaaaaaa
Na poczucie humoru, inteligencje, wyksztalcenie, dlonie usmiech i przede wszystkim (jezeli chodzi o wyglad) wlosy :)

hmmm ja przy pierwszym kontkacie z mezczyzna zwracam uwage na sposob wypowiadania sie. czy potrafi mnie zainteresowac soba... :) pozniej podczas tej rozmowy patrze na zęby :) na dlonie tez :) i na oczy... oczki zwierciadlo duszy...

Gość mlekoooo
Ja też zwracam uwagę na dłonie :) później na nogi mhhhh no i ogólnie na budowę , nie może byc chudzielcem

Gość desert rose....
Hmmm, z tymi dłońmi to faktycznie coś jest na rzeczy, również ja na nie zwracam uwagę...:) Co jeszcze? To, czy mężczyzna jest schludny, zadbany, jak się porusza (niektórzy chodzą jak jakieś pijane ślimaki...) no i w ogóle chyba na tę aurę jaka otacza każdego człowieka, to nie dające się zdefiniować coś...:classic_cool:

Ja mam kompletnego fioła na punkcie określonego typu faceta: ciemne włosy, brązowe oczy, szczupła twarz i wyraźnie zarysowane kości policzkowe. Niezbędnym dodatkiem do tego zestawu jest inteligencja.Niestety, jeszcze nigdy swojego ideału nie spotkalam..

dziewcinka - najlepiej badaniem fizykalnym, ale też można się naciąć. Mój mąż niby ma, ale facet z niego żaden. :D

Gość desert rose....
Ja też się właśnie zastanawiałam, jak to sprawdzić...:classic_cool: A tak na serio, to jeszcze dodałabym, że odpychający są dla mnie faceci z takimi wielkimi, wydętymi ustami (jak jakiś murzyn...), jak tylko takiego widzę, uciekam gdzie pieprz rośnie.... Nie podobają mi się również faceci w typie gogusiów...:O Mięśniaki i chuderlaki to też nie dla mnie....:classic_cool:

Gość desert rose....
Inteligencja to oczywiście podstawa, tylko na pierwszy rzut oka nie widać...;) Ale jest ona czynnikiem decydującym:classic_cool:

SORRY!!! Już nie będę, musiałam coś odreagować związanego z inteligencją mojego męża właśnie. :O

:D musze przestac tu chyba wchodzic bo zaczne myslec jeszcze tak jak ty takatamsobie :P ze faceci tylko tak mysla, co by bylo straszne :O mialam na razie dwoch i akurat byli normalni :P a Ty mnie tu szkolisz ze kazdy facet jest taki no!!

Gość na buty

Gość desert rose....
dziewcinko, to Ty nie słyszałaś że ponoć faceci mają dwa małe móżdżki, tylko dużo niżej niż my, kobiety...:P

Gość kobiety dlaczego
klamiecie..PRzeciez wiadomo ,ze patrzycie na tylek..

Pierwszo na oczy Drugie Usmiech trzecie wlosy (przetluszone) odpada od razu

slyszalam ale nie dopuszczalam jakze strasznej tej mysli do siebie :P takatamsobie :D ps. na tylek tez patrze

Gość kobiety dlaczego
na innym forum bylo takie samo pytanie i kazda w swojej odpowiedzi miala tylek .Niektore pisaly o dloniach i oczach....Cos tu nie gra..

Gość desert rose....
no widzisz dziewcinko, prawda jest druzgocąca....:P

Gość kobiety dlaczego
to nie było forum erotyczne

desert dobrze, ze zostalam uswiadomiona pod tym wzgledem, ufff ;) tak bylo, jest i bedzie

Gość desert rose....
ja na tyłek nie zwracam uwagi, no bez przesady, ale nie będę się facetowi wgapiać w pośladki:P Poza tym, jak nosi luźniejsze ciuchy, to i tak nie widać, a facet, który ubiera się w obcisłe ubrania jest dla mnie aseksualny...:O