Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzec2007

Czy jak bym zaczął coś kręcić z jakąś dziewczyną to musiałbym...

Polecane posty

nie wiem czy czulbym potrebe tak codziennie ale jesli tak powinno sie robic to bde sie kotaktowal codziennie

Gość ja pierdzielę no ......
ale masz problemy :o

Gość miarka mierząca
tak, rob to codzennie, tylko najpierw sobie znajdz te dziewczyne. cala reszta przyjdzie pozniej. czytalam twoj poprzedni topik - ty za duzo myslisz i za bardzo analizujesz, jestes koszmarnie spiety...wrzuc na luz troche ;)

Życia chłopaka który nie ma dziewczyny jest bez sensu. Zupelnie nic sie nie chce, nie ma chęci do życia, do robienia czegokolwiek. A jak się nigdy w zyciu nie mialo dziewczyny to jest juz chyba najgorzej bo trudno jest w ogole wierzyc ze sie ją bedzie mialo. To jest naprawde straszne i trudne do zniesienia

Gość gfde
ja mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość oooooooo-
no widzisz, jakbys miał dziewczyne to napisanie jednego sms dziennie nadałoby sens twojemu życiu...

Gość Nie karmić trolla

najlepiej z potrzeby serca:) beda dni ze bedziesz pisał codizen, i dni, ze co drugi dzien:) wazne - zawsze pisz cosik na łikend, wtedy wie, ze jestes z nią:)

Gość kamelia...
3smsy dziennie-na dzień dobry,na dobranoc i w śodku dnia coś...a tam poważnie to przecież nie ma normy dziennej ani tygodniowe wysyłania smsów do dziewczyny piszesz jak chcesz i żebyś miał tylko takie problemy....