Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tusia20

Co oznacza biały śluz?

Polecane posty

Gość Tusia20

Gość Tusia20
Chciałabym się dowiedzieć co może oznaczać mam taki śluz od ok 2 tygodni i 4 dni beż okresu współżyłam w dniu płodnym może to być ciąza? bo test nie wykazał ciazy przez dniem planowanej miesiaczki

Gość nic zlego
ja na co dzien mam bialy sluz i nie oznacza on nic zlego!!!!! Teraz zalezy jaka jest jego konsystencja, jesli gladki "budyniowaty" ok, jesli ma grudki to niestety nie najlepiej , bo moze byc to grzybica.

ja też słyszałam ze we wczesnej ciąży jest dużo gęstego białego śluzu. i zawsze taki miałam- więc nakręcałam się na dziecko. ale nic z tego nie było. w tym cyklu po owu nie miałam białego sluzu, za to wiecznie wilgotne majtki, okazało sie ze jestem w ciązy :)

Gość Tusia20
Jest gładki..Tak si3883061 pytam bo mam kilka innych dziwnych objawow tak jak skurcze w podbrzuszu (5 dni spóźnia mi się okres) cały czas lodowate stopy nie mogę jeśc normalnie od 3 dni problem ze snem mocno powększone, spuchniete i wrazliwe piersi.. calymi dnimi bym siedziala w domu..iiiii spała..

Gość majeczka to ja
Tusia - weź zrób test ciążowy dla świetego spokoju:)

Gość majeczka to ja
Znaczy powtórz tescik

Gość olka29
Tusia też tak uważam, zrób test ciążowy i daj znać jaki wynik.

Gość Tusia20
:) jeden robiłam pierwego dnia kiedy powinnam mieć okres a teraz za 6 dni zrobię drugi żeby mieć większą pewność a już 5 dni nie mam @.. Kurcze fajnie by było gdyby wyszły wyraźne dwie krechy nawet nie wiecie co bym za to dała...

masz 20 lat i chcesz dziecko? ja mam prawie 19 ale.... nie chce mi sie spoźnia 10 dni, co ja mam powiedziec, bole jajnikow i brzucha, sennosc, ogolnie dziwnie sie czuje, piersi powiekszone....... tylko ze po ostatnim stosunku mialam okres,co tu myslec

Gość Tusia20
może jeszcze rośniessz:) no chcę mam już od dawna kogoś mieszkamy razem długo dlaczego nie?

Gość M A R T Y N A
Moze wystąpić owulacja i można byc w ciąży?l;| ??????

Gość Tusia20
nie ma takiej opcji:) Wszelkie comiesięczne "prace" organizmu jeżeli chodi o cykl zostają wstrzymane do odwołania:):)

Gość Tusia20
Dostałam okresu.. Dla mnie to straszne:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( JEżeli jednak objawy będą się utrzymywać to idę do ginekologa moja mama, ciocia, babcia miały okres do 3 miesiąca ciąży..

wiesz jak dla mnie dziwne, nie chcialabym dziecka w tym wieku moglabym sie z Toba zamienic, u mnie cisza juz 11 dzien

Gość Tusia20
to zależy od tego jak ma się życie ułożone i jak bardzo się chce.. Wiesz własny dom mąż pragnie się dziecka..

Gość Tusia20
W ciąży niestety nie jestem.. Dostałam obfitego krwawienia znajomej gin powiedział że to mogło być naturalne poronienie..Straszne... Teraz czekam na dzień owulacji;d;d Będę się starać..

Gość Kate0422
hm zauwazylam białą wydzieline na prezerwatywie po stosunku i niewiem co to oznacza .... przedtem tak nie mialam :/ gumka napewno była cała bo razem z partnerem ją sprawdzaliśmy moze któraś zwas miala podobnie???

Gość Tusia20
przecież to wydzielina z ciebie twpje soki;d nie ma się czym martwić.