Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blend

czy na pewno angina?

Polecane posty

Gość zybi33
ależ ja nikogo tu nie molestuje:)hehe gdziś bym smiał:)ale zawsze miło podyskutowac:)Dobranoc:)kolorowych snów życze:):P

Gość SIPI98
Sipi handlujesz oleum czy capperem? A może lewatywa? dohtur

Gość Żybi
Żybij ty chyba robiłeś lewatywy w zduni i handlowałeś suplementami po 8 dych? I wodą kosmiczną z diodami.

Gość ZIBI86
Najlepsza lewatywa i suplementy u mnie po 85 pln

Gość Marieta.
Kochana jeżeli pojawiło Ci się takie coś to ty tego nie odkładaj i nie bagatelizuj ! W poniedziałek z samego rana musisz lecieć do laboratorium najlepiej prywatnie to jak dasz z rana to jeszcze na południe będziesz miała i zrób wymaz z gardła , nie wiadomo co to za pioruństwo Ci się zrobiło poczekaj na wyniki i sruu do przychodni bo to może być nie byle co ! . Trzymaj się ciepło :)

Gość ave_aaga
nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam moje pytanie, ale bardzo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.. Zachorowałam na anginę, lecz antybiotyk został bardzo szybko podany, bo zaraz po pojawieniu się pierwsze ropnnej krostki. Mineło 3 dni a dzisiaj nie mam po niej juz prawie śladu... (biore dalej antybiotyk) Chciała bym wiedzieć, czy nadal mogę kogoś zarazić.? Do jakiego momentu istnieje ryzyko zarażenia...? To dla mnie bardzo ważne, ponieważ mieszkam z chłopakiem i nie chciała bym żeby coś ode mnie złapał... Z góry dziekuje za odpowiedz.

Gość ZIBI CACAO
ZIBI CAcO wyleczy lewatywą, wodą kosmos i Jodem kelpem . Cichcem podaję i zaglądam w dupala. ZIBI gabinet Sieradz