Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blend

czy na pewno angina?

Polecane posty

Gość ja pierdzielę
15 zł za 1 wizytę + jakieś zielsko za 70 czy 80 zł i tak w kółko miałam tam biegać, prawie codziennie!!!! Ale jak z dzieckiem ktróegoś dnia było bardzo źle, wpadłam tam, powiedziałam to nie wiedział jak się tłumaczyć! Znachor jeden! Fakt, kasę mi oddał, bo się bał, że zgłoszę gdzie trzeba i zamkną mu ten szemrany interes!

Gość ja sie tam nie piernicze
o loboga ide cos zjesc-do niczego nie prowadzi to szarpanie sie, ja zaczekam na historie JA PIERDZIELĘ jak juz bedziesz po proacy spokojnie miala czas, troche popsulo mi to wszystko humor bo wczoraj wierzylam ze Zybi to tylko niegrozny milosnik Zappera :-O

Gość zybi33
BYŁA UMOWA????BYŁA ZOSTAŁA TERAPIA PRZERWANA ALE JA UMOWY DOTRZYMAŁEM MIMO WSZYSTKO,CZEGO WIEC TY JESZCZE TU CHCESZ??

Gość ja pierdzielę
Ludzie...on mówi mi "spanikowałaś"........dziecko w bardzo złym stanie z dnia na dzień a on mi o panice mówi! Moze trzeba było czekać aż wykończy je całkiem???

Gość zybi33
TU NIE CHODZIŁO O BANIE TYLKO MOJ GABINET MA RENOME I JEST WIARYGODNY NAWET JAK KTOS Z WŁĄSNEJ WINY PRZERYWA LECZENIE UWAZAM ZE JEGO SPRAWA

Gość ja pierdzielę
wiesz że ze mną żartów nie ma, nie??? jak trzeba będzie to się do ciebie przejdę!!! albo inaczej...wyślę do ciebie kogo trzeba!! może jakiś sanepid? może policja? prokuratura? pomyślę... a jeśli nie oddałbyś tej kasy dobrowolnie, to duzo drożej by cię to kosztowało! Ja o swoje dziecko będe WALCZYŁA JAK LWICA!!!!!!!! i ty to wiesz!!!

-------> ja pierdziele a na co on Twoja coreczke leczyl?

Gość balk dzons
"TU NIE CHODZIŁO O BANIE TYLKO MOJ GABINET MA RENOME I JEST WIARYGODNY " :D jak to,ze jestes mgr Bilogii,

Gość zybi33
SŁUCHAJ,JA TEGO DZIECKA NIE WIDZIAŁEM WTEDY WIEC TERAZ MOZESZ TU PISAC CO CHCESZ,TRZEBABYŁO PRZYJSC Z DZIECKIEM ZBADAŁBYM

Gość ja pierdzielę
przyznaj się teraz, ze skłamałeś! natychmiast!

Gość zybi33
TO CZY JESTEM CZY NIE TO AKÓRAT NIE JEST NAJWAZNIEJSZE BO PROFESOR TEZ NIE JEST CUDOTWÓRCA

Gość ja pierdzielę
nie kłam, ona nawet chodzić nie mogła a ty o tym wiedziałeś!!!!!!!! miałam ci ją płaczącą z bólu przyprowadzić?????????????????? i wiesz że mówię prawdę!! póki co to ty tu kłamiesz!!

Gość zybi33
CO TU MA PIERNIK DO WIATRAKA???

Gość zybi33
NIE WIEM CZY MOWISZ PRAWDE BO PO TOBIE WSZYSTKIEGO MOZNA SIE SPODZIEWAC WYJACHAC TEZ MIŁAS A MAZ NAGLE SIE SKAD WZIOL JAK TY NA NECIE SZUKAŁAS INNYCH WIEC NIE WIEM KTO KŁAMIE

Gość balk dzons
to czy nie jest najwazniejsze to bym sie klocila, ale chodzi mi o to,ze klamiesz, powiedzialaes napoczatku ze jestes a pozniej mowisz,ze to nie jest najwazniejsze.... ale przeciez ty dobrze o tym wiesz, wiec niepotzrebnie to mowie :D

Gość zybi33
ALE TY NIE JESTES balk dzons

Gość ja pierdzielę
PRZECZYTAJCIE NA KONIEC JA STĄD IDĘ, BO MNIE NERWY PONOSZĄ. PRZECZYTAJCIE UWAZNIE JEGO WPISY, TO WIELU KŁAMSTW SIĘ DOPATRZYCIE!! I OSTRZEGAM CIĘ... MOŻESZ O MNIE MÓWIĆ WTEDY, KIEDY TU JESTEM I MOGĘ ODPOWIEDZIEĆ, ALE NIE PRÓBUJ MNIE OCZERNIAĆ POD MOJĄ NIEOBECNOŚĆ, BO MOCNO TEGO POŻAŁUJESZ!!!!!! SIĘGNĘ PO WSZYSTKIE MOŻLIWE SPOSOBY, ŻEBY CIĘ ZNISZCZYĆ! A BĘDZIE TO DZIECINNIE ŁATWE! DOBRZE O TYM WIESZ! PRZYZNAJ SIĘ FORUMOWICZOM DO KŁAMSTWA TO MOŻE ZAPOMNĄ O SPRAWIE! JA OSOBIŚCIE NIE LUBIĘ BYĆ OKŁAMYWANA, DLATEGO TEŻ NIENAWIDZĘ CIEBIE JAKO KŁAMCY!

a ja nie jestem ja?? schizofrenia teraz jakas czy co??

Gość zybi33
OOO MASZ KILKA PROFILI TU :)NO ŁADNIE OSZUKUJESZ

Gość ja pierdzielę
NO TO PRZEGIĄŁEŚ TERAZ!!!!!!! O MOICH PRYWATNYCH SPRAWACH MÓWISZ??????? I NA DODATEK NIEPRAWDĘ???OK, W TAKIM RAZIE ROZPOCZĄŁEŚ WOJNĘ!!!!!!! NIE ISTNIEJESZ JUŻ ŁGARZU!!!

Gość zybi33
JA TEZ SOBIE NIE ZYCZE ZEBYS MNIE OCZERNIAŁA I WYZYWAŁA OD KŁAMCÓW BO TO NIE JEST PRAWDA UMOWA ZAWARTA I UMOWA BYŁA DOTRZYMANA JA TEZ CIEBIE NIENAWIDZE JAKO KŁAMCY I OCZERNIAJACA MNIE

Gość zybi33
JAKA WOJNE???A TY O CZYM MOWISZ???

ale ja jestem jedna-ta sama co wczoraj bum cyk cyk

Gość ja pierdzielę
Z POLICJĄ DO CIEBIE ZAWITAM JESZCZE MOŻE DZIŚ!

Gość ja pierdzielę
I CO? ZNÓW DRZWI NIE OTWORZYSZ?

Gość zybi33
Z POLICJA???A CO MA TU POLICJA DO TEGO????MASKRA ILE TY MASZ W SOBIE ZŁOSCI I NIENAWISCI

Gość zybi33
A CO NIE OTWORZYŁEM TOBIE DRZWI KIEDYS???

Gość ja pierdzielę
WYDRUKUJĘ TĘ ROZMOWĘ JAKO DOWÓD DO PROKURATURY! JA NIE WYWLEKAM TWOICH SPRAW PRYWATNYCH, CHOĆ MOGŁABYM TO ZROBIĆ! POPROSTU ZA DALEKO SIĘ POSUNĄŁEŚ!

Gość ja pierdzielę
NARUSZYŁEŚ MOJĄ PRYWATNOŚĆ!

Gość zybi33
ALE TO NIE SA TWOJE SPRAWY PRYWATNE SKORO MOWILAS MI O NICH