Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkygirl

nie mam orgazmu

Polecane posty

Gość pinkygirl

współżyje od 3 lat i nie mam nigdy orgazmu, udaje przed moim chłopakiem, ze mam , ale jakos zle sie czuje ze go oklamuje, kiedys niby w zartach powiedzialam mu ze nie mialam to sie zalamal;/ wiec sprostowalam ze mialam ;/ ehhh co zrobic..;/

Gość cipko drap
sprubuj z idealista z marsa to się przekonasz że nie tylko twój chłopak nie potrafi robic dobrze

Gość pinkygirl
heh nie to ze on nie potrafi, bo mialam juz dwoch chlopakow, w sesnie on jest drugi i jakos nie moge osiagnac orgazmu...;/ nie to ze w ogole nie moge osiagnac, ale podczas sexu mi to nie wychodzi;/

Gość cipko drap
biez udział aktywnie lec na fali

Gość eeech
ja całe życie się onanizuję i zawsze ma, a jego to kręci, tak się zgraliśmy :D

Gość eeech
mam miało być...

Gość pinkygirl
no w sumie i tak tez moze byc, tylko chyba bym sie krepowala robic to przy nim , no ale moze czas najwyzszy sie zmienic, tylko najgorsze jest to ze ciezko mi sie bedzie teraz przyznac ze nigdy nie mialam....;/

Gość sdffd
ojeny no, bo jak czekasz na orgazm pochwowy to się nie doczekasz czy on odpowiednio długo i rytmicznie pieści Twoją łechtaczkę? (nie pół minuty!) czy może jest jednym z tych głupich facetów którzy o tym nie wiedzą?

Gość pinkygirl
chyba zalicza sie do tych drugich :P tak Natia :) problemów jest zdecydowanie wiecej, co ja mam za zycie :P

to jest njwiekszy blad naszych kobiet ze nie powiedza jak stymulowac lechtaczke zeby mialy orgazm Bylem z jedna dziewczyna kilka lat i caly czas twierdzila ze jest jej ze mna fantastycznie a gdy ze soba skonczylismy to na pozegnanie powiedziala ze miala jeden tylko raz ze mna orgazam i to tylko na poczatku naszej znajomosci.Musicie koniecznie mowic swoim partnerom jak maja sie "bawic " zebyscie doszly do orgazmu,bo kazda ma inna metode dochodzenia i nie czekac na to ze z czasem sie ulozy ale po kliku "nieudanych zabawach" pokazac jak do tego dochodzicie wyjasnic jaki ma byc ucisk na lechtaczke ,jak ssac sutki bo to tez wazny element srogenny