Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 03061988

Czy to nie jest dziwne!

Polecane posty

Gość gosia 03061988

Hej dziewczyny może was to zdziwi ale ja mam dopiero 19 lat nawet ich jeszcze nie mamale od pewnego czasu chodzi mi po głowie dziecko...bardzo bym chciała takie maleństwo ale nie wiem czy to nie jest za szybko.. mój chłopak zreszta też chce..Ale z drugiej strony myśle ze sobie nie poradze z takim bobasem i nie wiem czy to narazie mam tak czy mi moze sie odwidzieć .Błagam pomózcie!!

Lepiej się zastanów bo co będzie jak ci się odwidzi jak będziesz już w ciąży.

Gość nadia2006
najdroższa Gosiu! Widzisz, chcieć i mieć to dwie różne rzeczy...ja urodziłam synka w wieku 23lat, też bardzo pragnęłam i wogóle,no niestety po porodzie wcale już nie jest tak jakbyśmy chcieli...mnie osobiście było bardzo ciężko-tym bardziej,ze mąż non stop w pracy a rodzina daleko...sama byłam wystawiona na próbę...no i dopadła mnie też depresja poporodowa...ehhh...teraz synek ma 14m-cy...ale gdybym mogła cofnąć czas to myslę,że o dziecku pomyslałbym znacznie później tzn, za parę lat. zanim podejmiecie decyzję, zastanówcie się 100razy i weźcie pod uwagę wszystkie pozytywy i negatywy tego postanowienia. w końcu chodzi tu o dobro i szczęście przyszłego potomka, który zawsze będzie na pierwszym miejscu. pozdrawiam p.s. jesteście młodzi, korzystajcie z życia ile się da...

depresja poporodowa dopada nawet te wcześniej bardzo szczęśliwe i, ktore mają wokół siebie sporo dobrych dusz i wsparcia. Na to nie ma rady i nie zależy od wieku;) \"ten typ tak ma\";) Ale 19 lat? Masz porządny zawód?Pracę?Własne mieszkanie? Chłopak też? Nie kręcą Was dyskoteki, imprezy itp sprawy na które musielibyście chodzić bez dziecka? Dojrzałość też nie jest kwestią metryki. Może i dojrzałaś tak wcześnie. Masz instynkt macierzyński, ale na szczęście człowiek tym się różni od zwierzęcia, że poza intynktem ma jeszcze rozum. Przynajmniej powinien mieć;)

ja mam 26 lat i tez po głowie chodzi mi dziecko, ale to nie powód zeby zaraz je miec, po głowie chodza mi rozne mysli zeby zmienic prace ale to nie powód zeby zaraz ja zmieniac oststnio po głowie chodziła mi ładna bluzka ale to ni był powód zeby ja kupowac, po jej przymierzeniu powiedziałam ....NIE !!! masz 19 lat jestes smarkula wiec nie opowiadaj nam bajek ok!!! ,uyslec mozna o roznych rzeczach to nie zbrodnia, ale czasami skutki ich realizacji sa oplakane

zyczlliwa --> zamknij sie, wredny podszywaczu!!! jak chce miec dziecko to niech je ma, co z tego, ze 19 lat? znam 19-stke, ktora mysli jak 30-letnia kobieta, wiek tu nie ma nic do rzeczy>