Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosinka21

Wyjechał..

Polecane posty

Gość rosinka21

dla jednych może to być smieszne, innym może być mnie żal ale tęsknie i martwie się bardzo! to tylko kilka raptem dni, ale łzy same popłyneły po policzku. tak miałam być twarda niestety nie potrafie.. pojechał po samochód do Niemiec, do granicy jechał z obcym kierowcą samochodów ciężarowych(tirem), z granicy ma go zabrac inny "tir", niby nic ale się marwie, tyle wypadków ostatnio na drogach, nie wiem jak bede spała przez te kilka dni, wiem, ze on sobie poradzi bo to dzielny chłopak, tylko pierwszy raz pojechał do Niemiec, bez języka, zupełnie sam, nie zna tamtych dróg, ludzi ciężko mi mysleć. może i jestem nad_wrażliwa i kocham zupełnie mocno jak nie jedna z Was i ciężko mi. musiałam się wygadac i popłakać sobie, wybaczcie głupia jestem :(

Gość jvrighoifvn
nie jestes glupia tylko jestes z tej grupy dziewczyn dla ktorych facet jest calym swiatem, smutne

Gość rosinka21
a ty jesteś z grupy tych niekochanych? ach to dzisiaj jeśli się za kimś tęskni, martwi sie o ukochaną osobe to smutno ludziom się robi.. nowość.

Gość jvrighoifvn
zachowujesz sie jak kwoka facet pojechal po woz a ty biadolisz jakby wyjechal do iraku to bys zrozumiala co to znaczy strach o 2 osobe jestes znudzona zyciem

Gość rosinka21
oczywiście znasz mnie na tyle zeby stwierdzic, ze jestem kwoką ;)

Gość jvrighoifvn
dziewczyno ty nawet nie wiesz gdzie faceci jezdza, jak podrozuja nie przezywaj wyjazdu po samochod po dostaniesz depresji to jest zycie!

Gość rosinka21
kwa kwa jestem na tyle długo z moich chłopakiem, wiem do czego jest zdolny wiec nie prowokuj

Gość jvrighoifvn
ps zobacz ze tylko ja ci odpisalam a wiesz czemu? bo mnostwo tu dziewczyn ma facetow policjantow, zolnierzy, handlowcow ktorzy non stop podrozuja, jezdza idz sie przespij a on wroci do ciebie i nie becz kwa kwa:)

Gość rosinka21
cięzko będzie mi zasnąć :o kwa kwa

Gość jrgofjbg
przeciez macie kontakt telefoniczny

O matko. Nie masz innego problemu? Pooglądaj telewizję. To nie jest twój syn a twój mężczyzna. Skoro go znasz to pewnie wiesz, że wróci do Ciebie. A jak już tak dramatyzujesz. To czy płaczesz jak wychodzi z domu. Bo prawda taka, że nawet jak idzie po bułki to już może nie wrócić. Zajmij się czymś bo zwariujesz. I nie szukaj problemu, bo sobie kiedyś coś wykraczesz.

Gość wiecie co troche
wyrozumialosci. Ja naleze do tych dziewczyn co to sa skazane z racji zawodu chloapka skazane na czeste i dlugie rozlaki ale zeby naskoczyc na autorke to mi nie przyszlo do glowy. To chyba normalne ze sie martwi : chlopak pojechal do obcego kraju podejrzewam z kasa na nowy samochod i to jeszcze jakimis tirami nieznanymi (??). Wedlug mnie to nic zlego ze sie martwi i nie rozumiem co sie tak rzuciliscie na utorke. Jasne sa straszniejsze rzeczy, gorsze rozlaki ale czy ten topik jest jakos bardziej wymyslny niz na przyklad setny topik o tym ze baby leca tylko na kase itp. Troche tolerancji. Autorko pozdrawiam :) glowa do gory :)