Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FIGO-FAGO_

koniec z minetami! ja nie wiem co...

Polecane posty

nie bede Ci pisał deska co ja juz robiłe z dziewczyna bo pewni i tak byś mi nie uwierzyła, albo uznała za idiote :P ale jej ciało jest mi tak bliskie jak moje!

Gość najlepsze minetki
to pieski robią a zapach czym intensywniejszy tym lepiej bardziej je jara zabawa jest przednia polecam :)

kurna, fajnie, w gebie tez mamy iles tam setek tysiecy bakterii a co po niektorzy sie potrafia i z setka calowac... jak jest sie w zwiazku, to nie znaczy, ze nalezy bezwzglednie akceptowac kazda forme aktywnosci seksualnej :O rownie dobrze za rok powstanie topik figo pt. robilismy juz wszystko ale ona nie chce na mnie nasikac (bez obrazy figo:D)

Gość a ile Ty masz lat figo fago
hę?

mysle, ze skoro teraz przestala cie bawic mineta, to przed 30 masz szanse zostac impotentem. gratuluje topiku :D

to nie jest ze \"teraz\" przestała mnie bawic! ona nigdy mnie nie kreciła :P mineta oczywiscie :)

coż.... taki kraj :) większośc społeczenstwa od razu mysli ze utozsamiam sie z nim, jestem jakims fanatykiem itp itd. po prostu mam czasami takie odchyły i czytam, zbieram materiały o \"ciekawych\" postaciach. :) teraz jestem na ks. T. Rzydzyku :) a znając zycie nawale sie kiedys i kto wie czy mnie laska nie namowi :P coż... chodziło mi tez o to by uswiadomić co niektóre kobiety ze nie kazdy facet lubi strzelac minetki :) ide spac. dziekuje za wszystkie wypowiedzi, niektore mnie nawet porzadnie rozbawiły pozdrawaim

Gość o jejee
jestem deską przegrałam życie ale z ciebie dretwa dziewica:O

Gość bita smietana
najpierw siknij jej bita smietana i potem liz,lepszy smak bedzie .A jak to nie pomoze to sie nie zmuszaj.Ja zmuszalam sie do robienia loda ,a dopiero po 30 przekonalam sie ,ze jednak to jest fajne .,A co bys powiedzial ,na to ,ze twoja kobieta brzydzilaby sie robic tobie loda.Przyjeme?

Gość zboczona starucha
No nie wiem czemu wszyscy się uparli na ten schemat, że jak ona mu loda to on obowiązkowo minetę. Tak jakby w seksie było konieczne spłacanie długów. Ja uwielbiam mężowi robić loda i to do końca a był taki okres że on się wzbraniał. Głupio mi było go tam molestować więc go wypytałam co jest nie tak. Okazało się że on myślał że zawsze musi się odpłacić a nie przepada za minetą. Wyjaśniłam mu że ja w ogóle nie lubię minety i wcale tego nie oczekuję. Zaraz tu będą krzyczeć że pewnie źle robił albo coś. A ja po prostu lubię się skupiać na tym co robię i zresztą jestem zboczona i tak już mam.

Gość bita smietana
brawo zboczona starucho!! zdrowe podejscie do sprawy .A tak z ciekawosci ile masz wiosenek ,ze nazwalas siebie starucha ?

Gość zboczona starucha
tego nie mogę powiedzieć bo by mnie tu przegnali, albo na stosie spalili. Ale uwierz - sporo! Myślę że jestem najstarsza na forum. Ale nie duchem!!!

Gość bita smietana
ja ma 40-tke i sie nia chwale ,hle hle.A myslisz ,ze seks jest tylko dla mlodych.???Zbacz ile ci mlodzi maja problemow z tym zwiazanych .My starsi ,nie ,poniewaz juz przeszlismy nie jedno i potrafimy sie cieszyc seksem , a nie wmyslac roblemy.Podrawiam

Gość zboczona starucha
młoda jesteś hehehe