Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ariadna675

Pierwsze słowa Waszych pociech

Polecane posty

Ja zapisywałam wszystko, bo moję dziecię naprawdę potrafiło mnie powalić swoją pomysłowością. teraz ma 2,5 roku i w zasadzie prawie wszystko już mówi normalnie jak dorosły. Ale kilka hitów wam napiszę: tapatenka - kanapeczka.... lololah - królik... pitutata - termometr.... pojo - mokro pica - pies saboton ( !!! ) - samolot dudlo - zegar elektroniczny pozdrawiam :)

oj..super słówka:D Już napisałam mężowi eskę do pracy, że ma zbierać w wolnej chwili w myśli, jak wrócę wieczorem ze szkoły to zaczniemy spisywać:D:D:D

teraz corcia wszystko juz mowi ale do 3 roku zycia nie mowila babcia tylko PSIAPSIA a jak sie denerowwala i cos jej nie wychodzilo to FAFACICIU cokolwiek by to znaczylo ;)

Shalla -> rewelacja! :D Pamiętam że moja kuzynka (teraz już dorosła panna), kilka lat ode mnie młodsza mówiła \"kopitoptel\" na helikopter. :)

Shalla :D super a co do helikoptera to mój chrzesniak mówil panikopter a na kopciuszka do dzisiaj mówi kłapciuszek a ma juz 5 lat:)

Mnie się jeszcze bardzo podoba słówko \"pe\", które w języku mojego synka oznacza czapkę :D