Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epilepka

Totalny wyzysk!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość epilepka

Moja naiwność nie zna granic. Wczoraj poszłam na manicure i pedicure. Zapłacilam 151 zł!!!!!!!!!! Efekt? Ponacinane skórki (słyszałam że skórek się nie wycina, ale ok), poranione ich okolice. Stopy- baba mi za mocno wycięła paznokcia- bolał mnie pól nocy, mam ranki wokól skórek, za mocno mi przytarła naskórek- piecze mnie jeszcze teraz. Moja rada- ZASTANÓWCIE SIĘ 10000000 RAZY. Ja osobiście uważam, że nie warto, bo rezultat żaden, a tak pielęgnować to każda z was potrafi. ŻAŁOSNE, tak mi szkoda tych pieniędzy! Za tą kwotę mogłabym kupić masę produktów pielęgnujących, które dałyby mi większą satysfakcję, niż ta baba!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość epilepka
Weź człowieku nie denerwuj mnie...

Gość nigdy nie bylam
u kosmetycznki, sama dbam o siebie po ci przeplacac

Gość epilepka
Myślałam, że ceny nie są tek wygórowane. Babka miała gadane, namawiała na wszystko zupełnie nie mówiąc o kosztach... Na kilka rzeczy się zgodziłam a teraz płakać mi się chce...

Gość Kate skate
trzeba byc idiotka zeby wywalic 151 zl za takie cos :o

Gość zmartwiony Rajmund
ja padlem na 200 zl za ondulacje wlosów pod brzuchem. ale loczki ladne.

Gość zmartwiony Rajmund
no i gustowna bródka na jajcach.

naiwna jestes ze sie nie pytałas o koszty :O moze miec pretensje tylko do siebie :O

Hej! Bardzo Ci współczuję z powodu Twojej \"przygody\", ale troszkę jest w tym Twojej winy. Co to w ogóle był za salon i kosmetyczka od siedmiu boleści!!! Uważam, że 150 PLN za manicure i pedicure to cena ok, pod warunkiem, ze są profesjonalnie zrobione. Mam nadzieję, że nie przyplacze Ci się jakieś świństwo do tych ranek, także obserwuj i zareaguj natychmiast jakby coś sie babrało!!!! Następnym razem wybierz sie do sprawdzonego salonu, a napewno będziesz zadowolona :) Kiedyś słyszałam, jak laska będąc dopiero w szkole kosmetycznej robiła pedicure róznym znajomym i pociachała im stopy, bo była początkująca, ale u prawdziwej kosmetyczki to niedopuszczalne. Ja bym chyba coś tej babie powiedziała!!! Trzymaj się!

Zapłaciłaś jak za zboże! Ciekawe ile tam koszutje np. czyszczenie skóry pewnie z tysiąca. I ciekawe w co był wyposażony taki gabinet - przy takich cenach to chyba były złote klamki. A tak poważnie to nie martw się i potraktuj to jako naukę, dobrze ci ktoś radził aby wcześniej spytać o cenę i dokładnie określić co chcesz a czego nie chcesz. Np. ja nie zyczę sobie obcinania skórek bo zawsze mam jakieś ranki, manicurzystka zawsze protestuje ale ja wiem swoje. I jeszcze robilam raz w życiu tipsy - chcąc się ich pozbyć miałam wielkie kłopoty bo durna baba scierała mi je pilnikiem i przy tym uszkodziła mi własnego paznokcie tak, że mnie bolało przez 2 dni. W zasadzie nie powinnam jej w ogóle zapłacić ale machnęłam ręką. Potem dowiedziałam się że można pozbyć się cholernych tipsów przycinając go a paznokieć może sobie rosnąć. Więc nie ty jedna masz przykre przygody z amatorami. Pozdrawiam

Gość ewelina-
a 150 zł by nie wystarczyło? Musiałaś jeszcze złotówke dołożyć?

ja chodze do kosmetyczki ale po pierwsze nie płace za to 150zł tylko 60 i nigdy mnie nic nie boli a moje paznokcie są bardzo ładnie zrobione i skórki w koło nich też i nie mam ran ja na twoim miejscu to bym ta kosmetyczke udusiła gołymi rekoma. i zażądała zwrotu pieniedzy