Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MUMiniaczka

obowiazek malzenski

Polecane posty

Gość MUMiniaczka

WITAM WSZYSTKICH Chcialabym sie zapytac czy ktos z was w swoim zwiazku zmuszany jest do seksu? Wiem to troche glupie, ale nie daje mi to spokoju. Czy mialyscie cos takiego czy moze slyszeliscie, jak chlopak lub maz zmusza kobiete zeby sie z nim kochac???

Gość Małgosia--
mąż to może i zmusza jak żona jest w jakiś sposób od niego zależna...ale chłopak?

tak, wiem, że to głupio zabrzmi, ale moja kumpelka została zmuszona do stosunku, w dodatku niedługi czas po porodzie, ja osobiście nazwałabym to gwałtem. =/

Po jaką cholerę być żoną skoro nie ma się ochoty na seks z mężem ??

Gość MUMiniaczka
NARZECZONY

Gość MUMiniaczka
czasami naprawde nie mam ochoty, raz mialam tak ze jak odmowilam to potem mi robil na zlosc i tez nie chcial:(

Gość accdcacads
zmuszać nie wolno ale nieuzasadnione odmawianie seksu może być powodem rozwiązania małżeństwa a w niektórych przypadkach nawet uznania małżeństwa za nieważne (mówię nie o dyrdymałach typu prawo kościelne ale o normalnym prawie cywilnym)

Gość **** **** ****
mi się zdażyło że mąż chciał mnie przymusić do pieszczot w nieodpowiadających mi warunkach (obecnośc osób trzecich)...trałma nie życzę nikomu takie pożerzycia...wtedy uciekłam...sex póxniej nie był zbyt fajny..ale nie tylko z tego powodu...dziś jestem szczęsliwą rozwódką.