Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość power point.

power point- pytanie

Polecane posty

Gość power point.

czy mozna zapisac prezentacje ktora sie otrzymalo emailem na pulpicie a nastepnie edytowac tak zeby sobie zapisac jeden obrazek z tej prezentacji?

Gość bes sę su
można zapisz ją, klawisz F4 otwiera poszczególne slajdy

Tak można wyciągać obrazki z prezentacji ...

Gość power point.
no tak f4 tylko kiedy to f4 nacisnac?

Gość power point.
stic a coś wiecej?:D

Gość bes sę su
zapisz ten plik nie w formacie pps, tylko w formacie ppt

Gość power point.
no tak, ale gdzie to zaznaczyc jak mmam na poczcie prezentacje klikam zapisz i zapisuje na pulpic gdzie tam jest jakies pps lub ppt? uwaga ja sie na tym kompletnie nie znam:D

Gość bes sę su
zapisz jako - jest taki przycisk, powinna rozwinąć ci się lista rozszerzeń plików

Czy : a)chcesz użyć tła prezentacji którą masz w poczcie b) mieć obrazek z prezentacji bo ci się podoba np w formacie jpg

Gość power point.
bez sę su- jak jestem jszcze na poczcie to klikam na zalacznik(prezentacji) i tam jest zapisz jako ale nie ma nic o zadnych rozszerzeniach:O Wilebiciel dlaczego nie na polpicie? a gdzie? stic no założmy ze b) choc czasem zdarza sie ze a)

Gość powerr ale jakiego programuD

Gość power piont
stic ale jakiego programu:D

Na dysku C :o Pulpit jest od skrótów, a nie plików :o Potem się ludzie dziwą, że komp muli, jak tam naładowane jest kilkaset MB :o

Gość power piont
microsoft office power point 2003

no to masz najnowasza...jest jeszcze z 2007!!!ale ona niedawno wyszła...no kolezanki Ci dobrze mówia

Gość power piont
kurcze no wlasnie probuje to robic co mi pisza ale dlej nic, zapisalam na ysku c ale za cholrke nie wiem co zrobc zeby to edytowac>

Gość bes sę su
klikasz na załącznik prawym klawiszem myszy, masz tam zapisz , klikasz, otwiera się okno wyboru miejsca, gdzie możesz zapisać wybierasz miejsce na dole masz dwa paski nazwa pliku i zapisz jako typ: w tym miejscu są rozszerzenia plików

jak zapisać prezentacje wraz z nosnikiem muzycznym ???? Wypróbowałam juz wszystkie sposoby i mimo to nie zapisuje. na miom komputerze odtwarza z muzyką, gdy wysyłam meilem- to bez muzyki ??????? plissssssss

Dobra to tak: a) możesz importować slajdy z posiadanej prezentacji do własnej i wtedy będziesz miała tło i wszytko b) nie mam w tym momencie ver. 2003 ale sprawdź czy nie masz możliwości eksportowania elementów slajdów jak np: tło okazjonalne c) muzyka nie wpinana jest w plik prezentacji - jest zlinkowana - jeśli chcesz wyslać prezentację z muzyką należy przesłać oddzielnie [rezentację i scieżkę dzwiękową. A osoba która ją otrzyma podepnie na nowo do prezentacji

ale ja od innych otrzymywałam prezentacje wraz z nosnikiem, gdzies w ustawieniach była informacja- nosnik zawarty w prezentacji. a u mnie w tym samym miejscu jest nazwa sciezki dzwiekowej- wiec nie wpisuje mi wprzezentacje plisssssssss

Tzn że przy zapisywaniu była zaznaczona funkcja że wszytkie lelemnty preznetacji miały być zapisane w pliku ppt.

Gość power point
bes sę su klikam prawym na załacznik wyskakuje klka opcji i wybieram opcje zapisz jako (bo samego zapisz nie ma) i wyskakuje ramka :pobieranie pliku ale obo zamiast ikony prezentacji jest ikona emaila (koperta) wiec daje sobie z tym spokuj:D a druga opcja klikam obok zalacznika na 'zapisz' wyskakuje ramka 'pobieranie pliku' z ikona prezentacji , kilkam zapisz, wybieram miejsce , a w tym drugim pasku czyli 'zapisz jako typ' mam tylko do wyboru : i . mam poczte na wp.

Gość bes sę su
to ja nie wiem już :o sorry

Gość power point
ok ale dzieki za poswiecenie czasu, ja tez nie wiem o co chodzi z tym :O

Gość power point
bes sę su klikam prawym na załacznik wyskakuje klka opcji i wybieram opcje zapisz jako (bo samego zapisz nie ma) i wyskakuje ramka :pobieranie pliku ale obo zamiast ikony prezentacji jest ikona emaila (koperta) wiec daje sobie z tym spokuj:D a druga opcja klikam obok zalacznika na 'zapisz' wyskakuje ramka 'pobieranie pliku' z ikona prezentacji , kilkam zapisz, wybieram miejsce , a w tym drugim pasku czyli 'zapisz jako typ' mam tylko do wyboru : pokaz slajdów programu microsoft power point i wszystkie pliki. mam poczte na wp.