Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panika/

po co mu gumki?

Polecane posty

Gość cilestka
no to nie fajnie,ze ktos sie podszyl pod Ciebie!a jak wygląda sytuacja? jak się wytłumaczył? mam nadzieje, ze nie zdradzil..

Gość cilestka
no to nie fajnie,ze ktos sie podszyl pod Ciebie!a jak wygląda sytuacja? jak się wytłumaczył? mam nadzieje, ze nie zdradzil..

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość co aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość panika/
sytuacja wygląda nie ciekawie mówił że on zawsze miał gdzieś ze sobą gumki na wypadek gdybym nie brała tabletek że jest mu przykro że mu nie wierze itd.... nie wiem co robic pomóżcie ja nie chce go stracic....

Gość taaak prezerwatywy
ja uwiezylam swojemu nie wiem czy dobrze zrobilam ale moze i ty mu zaufaj ale kontroluj wszystko. przeciez to jeste smieszne zeby zrywac zwiazek z powodu gumek nam oni jakos wierza ze nie puszczamy sie na boki bo non stop jestesmy zabespieczone bo bierzemy tabsy a my zobaczylysmy gumki i juz zdradza nienawidze heheh chyba to prawda ze kobiety sa przedrazliwione :)

Gość panika/
dzisiaj chce żebyśmy wyszli razem wieczorem bo zawsze w piatki gdzieś wychodzimy zgodzić się???

Gość klarnetina
no wyjdz znim ale opgadaj jeszcze z nim szczerze,nie widzisz po jego zachowaniu czy cos kreci...musisz go wyczuc,idz i zobacz czy jest tak jak bylo dawniej,przed tym jak znalazlas...moze teraz jest bardziej milutki itp...to niedobry znak,tak w ogole to dziwne ze ci nie mowil ze nosi w razie czego dla WAS...powodzenia zycze

Gość Tusia20
no zgódź się tylko co jakiś czas patrz mu w kieszeń czy ma te gumki czy są wszystkie czy ciągle inne.. Zobacz date ważności.. później jak nawet będzie mieć takie same to będzie widać że inna data:)

Gość panika/
no to ide ....a teraz problem typowy kobiety w co się ubrać bo idziemy do restauracji??? :/

Gość panika/
dziewcyny ale napewno iść???

Gość Tusia20
iść iść iść:) na pewno mówię ci będzie ok może chce ci się oświadczyć;>?? hihi.. Powiem ci że jeżeli cię zdradza to teraz by to tak krył że na pewno to wyjdzie na jaw..

Gość no a jak syfa czy hiva
złapiesz to przynajmniej bedziesz wiedzieć- że jednak miałyśmy racje

Gość czemu ta ostatnia osoba
jest taka nie miła??? my se martwimy o ta "panike" a tu taka przychodzi i się wyzywa na innych bo sama jest nieszczęśliwa.....

Gość panika/
ale się narobiło:/

Gość panika/
-- ale się narobiło:/

Gość cilestka
hey, i jak sie sprawy mają? wszystko ok? powiem szczerze,ze z facetami to róznie bywa, nigdy nie powinno się im ufać tak do końca..ja niestety tez nie ufam i podejrzewam,on mi tłumaczy i nic..kurcze, a jestem taka nie ufna,bo poprzedni facet mnie zdradzał..i niestety,chcąc nie chcąc przenoszę to na kolejny związek. pozdrawiam i zycze Wam szczęścia:)

Gość panika/
a co się u ciebie stało??? ja opowiem wieczorem bo teraz nie moge...papa:*

Gość panika/
no i jest jak jest... ma nas dwie (mnie i gumke) a z tą trzecią to ma dzieci, ale to zaległa- już nieaktualna sprawa