Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilar

beznadziejne studia, zero perspektyw na przyszlosc..tylko sie zalamac

Polecane posty

Gość pplamka
a pracując w szpitalu zarobisz 800zł. przykre, ale rpawdziwe. Nam tez na początku studiów wmawiali ze to najbardziej przyszłościowy zawód i przyjmą nas wszędzie.

Gość wlwlwlwlwl
pplamka,a mozesz mi jeszcze cos wiecej na ten temat napisac?skad to znasz"od podszewki?"troche mnie podlamalas,bo ja juz taka mloda nie jestem i mieszkam w nieduzym miasteczku

Gość pplamka
ja jestem technikiem fizjoterapii, po studium, teraz studiuję ten sam kierunek:) Więc znam z autopsji szukanie pracy w tym zawodzie i to nie tylko przeze mnie, ale przez kolegów ze studium, kolegów z uczelni, kolegów ze stażu w przychodni i w ogóle masy ludzi.... W sektorze publicznym zarobisz grosze, o ile w ogole dostaniesz się w jakies miejsce. A prywatnie mozna dorobic, ale najpierw trzeba w to trochę pieniązkó włożyć.... Mnie akurat się udalo zaczepić w dziale chirurgii estetycznej;) ale zarobki liche bo mało kogo na takie zabiegi stać... Też mieszkam w małym miasteczku, do pracy dojeżdżam 20km do większego miasta.

Gość wlwlwlwlwl
to rzeczywiscie....a po studium gdzie mozesz pracowac i jako kto?jakie sa te studia?ciezkie?na co klada tam nacisk?

Gość lilar
hahah czyli nie tylko pedagogika jest taka pechowa???

Gość pplamka
jako technik fizjoterapii w sumie robisz to samo co magister, tylko magister może ustalać zabiegi sam. Technik ma je wykonywać;) A w praktyce to studia od studium niczym chyba się nie róznią, poza tym, ze na studiach mam więcej rpzedmiotów obocznych - typu : socjologia, informatyka, biochemia, biofizyka itp. Najgorzej jest przebrnąć przez anatomię i fizjologię - jak tego sie nauczysz to potem już jakoś samo wchodzi do głowy:) Jest też dużo fizyki - prądy, fale, promieniowanie .... Gdybym miala wybierac jeszcze raz, to nie poszłabym na ten kierunek, raz, ze ciezko z pracą, a druga rzecz - to raczej praca dla mężczyzn, ja jstem mała drobna kobietka i nieraz nie dawałam sobie rady np z przenoszeniem pacjentów, masażami grubasów itp

Gość pplamka
czy ja wiem czy pechowa.... teraz po wielu kierunkach ciężko znaleźć pracę:)

Gość pplamka
Ale musze rpzyznać - studiuje się fizjo zarąbiscie:) hehe i możesz spokojnie zostać striptizerką po nich, bo rozbieranie się publicznie staje się chlebem powszednim:):) i znajdą ci każdą wade postawy przy okazji;)

Gość wlwlwlwlwl
dzieki Ci :)

Gość lilar
chyba musze zmienic kierunek studiow na jakies ekonomiczne, tylko czy mnie przyjma na uzupelaniajace magisterskie po pedagogice;/

Gość girkas
pewnie ze na studia ekonomisczne, tez bedzie tyle ludzi niedlugo ile po tej pedagogice!!!

Gość zfsegdgb
i nie ma wiecej wypowiedzi??/