Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaaaa

Sąd Otylia winna śmierci brata

Polecane posty

Gość aniaaaaaaaaaaa

Sąd Rejonowy w Płońsku skazał w czwartek Otylię Jędrzejczak, oskarżoną o nieumyślne spowodowanie wypadku, na 9 miesięcy ograniczenia wolności i prac na cele społeczne w wymiarze 30 godzin miesięcznie.

Gość najgorsze w tym wszystkim
jest to, że ona nie przyznaje się do winy..:-O

Gość Zaratrusta
Mam znajomego, który pracował na czarno. Właściciel nie chciał mu wypłacić pieniedzy, więc znajomy próbował zabrać wiertarkę jako tzw. zachów dopóki facet nie zapłaci za pracę. Właściciel firmy wezwał policję. Znajomy dostał wyrok 6 MIESIECY OGRANICZENIA WOLNOŚCI, 30 GODZIN PRAC SPOŁECZNYCH I KARA 560 ZŁOTYCH. Bez komentarza.

Gość jasne że winna
dorwała się bryki , kasa przewróciła w głowie i narobiła,

Gość ania777
Widać wobec prawa są równi i równiejsi.

Gość ciekawa_jola
Jak pojadę samochodem, przekroczę prędkość, walnę w drzewo i zabiję sąsiadkę co jechała ze mną to dostanę też tylko 9 miesięcy pozbawienia wolności? Czy pójdę garować na kilka lat?

Gość jasne że winna
a jej rodzice występowali w sądzie w charakterze poszkodowanych, skoro nie ma winnych to skąd poszkodowani??

Gość jasne że winna
no nieduzo hehehe coś 190/h

Gość no to wyszła na tym lepiej
bo wczesniej Oskarżenie żądało dla Otylii Jędrzejczak kary jednego roku pozbawienia wolności w zawieszeniu na trzy lata oraz zakazu prowadzenia pojazdów przez dwa lata, a teraz ma kare ograniczenia wolnosci na 9 miesiecy i zakaz prowadzenia pojazdow na 1 rok- wiec to lzejsza kara

Gość ojtragedia wszystko
tragedią jest, że zabiła brata. koszmarną. ale wyrok jest za mały. rok pozbawienia prawa jazdy? 9 msc w zawiasach? no ludzie. są równi i równiejsi. Bardzo jej współczuję. ciężar musi mieć ogromy. ale prawo powinno patrzeć na tę sytuację szeroko, a nie tylko poprzez pryzmat jej kariery. największy smiech jak usłyszałam, że podczas wyprzedzania można przekroczyć prędkość o nawet 40 km. tak mówił jeden z biegłych. no można jak się jej znanym. każdy z nas, podczas wyprzedzania musiałby się trzymać kodeksu drogowego. zawiasy za krótkie, a jej nieobecność- bo się szykuje do mistrzostw świata- tupeciarstwo.

Gość nie jestem za niekaraniem
Otyli jednak wiem jedną największą kara dla niej jest to że jej kochany brat nieżyje przez nią.Otym należy pamiętać. Jednak faktem jest że nie powinno być wyjątków w wymiarze kar.i nie powinno byc takich anomali jesli chodzi o wyroki każdy jest równy jednak z drugiej strony wszystkich cieszy jak Oti zdobywa medale dla Polski? A jak pujdzie do pierdla to zapewne juz nigdy nic nie zdobędzie a w tedy no cóż wogóle porażka dla narodu Polskiego. Wieć każdy niech prtzemysli że jest taki pewien co do wymiaru kary i postawi sie na jej miejscu:Prowadzisz jest wypadek i ginie twój brat!No cóż nie zyczę nikomu ale tak bywa i co wtedy ??? Takie życie nakłaniam do myslenia

Gość nie jestem już jej fanem
i szczerze jej życzę, by przepadła w tych zawodach.

Dostała taki mały wyrok ponieważ zastosowali \"nadzwyczajne złagodzenie kary\".Pewnie ze względu na to,że jest znakomitą pływaczką:O Mark Tyson odsiedział wyrok,nikt się nad nim,nie użalał............ ♪ ♫

Wsółczuję.:O Za niski wyrok , brawura , brawura !!!! Mogła rownie dobrze zabić mnie. Brawura brawura!!!!!!

Gość Ludzie nie rozumiem
ja z kolei czytałam o tym na interii. I nie rozumiem tego tekstu. "Otylia Jędrzejczak, chcąc uniknąć zderzenia z jadącym z przeciwka fiatem uno, zjechała na lewą stronę jezdni, a następnie na pobocze. Po przejechaniu blisko stu metrów uderzyła w drzewo przednią częścią samochodu, który później dachował. Na miejscu zginął 19-..." To jak to w końcu było, chciała uniknąc zderzenia z jadacym z NAPRZECIWKA FIATEM UNO, zjechała na lewa stronę jezdni. To kto jechał w koncu pod prąd ten fiat uno, czy jak? Tutaj tekst http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/otylia-jedrzejczak-skazana,886254,2943,2

Wyprzedzała ogromny sznur samochodów,jadąc z zawrotną szybkością.Nie zdążyła wyprzedzić wszystkich,kiedy z naprzeciwka pojawilo się auto.Groziło to spotkanie czołowym zderzeniem.Chciała uniknąć i zjechała na pobocze.Wszystko......

Po co sie spieszyć , a moze chciala udowodnic bratujak dobrze prowadzi, jak szybko i trafnie mija. To co spotkało Otylię................................ Bardzo Ci współczuję , ale prawo jest prawem. i tak bardzo łagodny wyrok. Dziękujemy że jest świetną pływaczką,ale za błędyczeba ppłacic,takie jest życie.

Gość loki 72
winna. Jak każdy przypadek nieumyślnego spowodowania śmierci, a ze osoba najbliższa dostanie niski wyrok. Ale jest dzielna. Był kiedyś taki przypadek k. Częstochowy pan młody wnosił panią młodą na salę. W progu ktoś go zawałał aby się odwrócił bo chciał zrobić zdjęcie. Młody sie odwrócił i uderzył żoną głowy o futrynę, żona zmarła w szpitalu. On dostał zarzut, później był w psychiatryku, a w końcu sie powiesił. Tragedia!!!!!!!. Przy Otylii Sąd przesadził z tymi pracami na rzecz mista. To znaczy, że możemy ją spotkać w pomarańczowej kamizelce na mieście sprzątającą miasto. Mistrzynie Polski!

Gość łączenie
13:58 Prawnik8889 Powiedzcie czy to jest normalne ze zwykly czlowiek za zabojstwo - bo to bylo zabojstwo siedzi w wiezieniu a ta sobie jezdzi na zawody koniec z takim prawem Otylia do wiezienia 14:01 KOCHAM CIE ZA TO Kara juz ja spotkala!! Z jej winy umarl jej brat!!!Wyrzuty sumienia nie dadza jej spokoju do konca zycia!!! 14:03 yjyjyj takim prawem ze to zginal ktos z jej rodziny.Wtedy kara jest lzejsza.Poza tym prawda jest tez taka ze gdyby nie bylo z boku drogi tego przekletego drzewa nic by sie nie stalo,nie dachowali by tylko po prostu zjechali z szosy 14:06 anka_23 tak to wszystko przez to drzewo najlepiej je powycinać (jakoś jeszcze nie widziałam, by drzewo wjechało na samochód raczej odwrotnie) Po ilu kostkach ty się Po 15 14:08 KOCHAM CIE ZA TO To jej wina oczywiscie ale ,jak juz pisalam-ciezka ma za to kare-smierc brata! Jedyne ,co mnie w...a,to to,ze nie przyznaje sie do winy!!!

Gość Prawnik8889
Winna i tyle Powinna siedziec a wywaly na sumieniu to moze sobie w kosciele zalatwiać Prawo powinno byc prawem dla wszystkich

Też tak uważam. Moim zdaniem wyrok i cały proces byłbardzo kontrowersyjny. Czytałam co mówili jej obrońcy, przecież to szopki normalnie. A ona udaje taką bidulkę wszędzie gdzie sie nie pojawi. Nigdy jej nie lubiłam a teraz jeszcze bardziej. Jak to wszędzie bywa są równi i równiejsi.

Gość jem rosol s kurwielu
bredzisz leszczyku z biedronki💤 jest winna dostala kare i koniec sprawy nieumyslnie zabila czlonka rodziny, rodzina nie wniosla oskarzenia wiec kara jest mala a teraz🖐️ w podskokach

Gość Bridzia
Powinna zostać zwolniona z tych prac na cele społeczne. Zasłużyła się nie byle jak i na stałe wejdzie do naszej historii.

Gość Prawnik8889
Pewnie kazdemu tak odposzczac bo jakis tam medal wygral , a dojdzie do tego ze beda robic co tylko beda chciec DO PIERDLA Z NIĄ Można to bylo zrobić przez skarge publiczna i rodzina by miala g.... do gadania

Gość Bridzia
Nie "jakiś tam medal", tylko olimpijskie złoto, czego Ty nigdy nie osiągniesz, ani nikt, kto płaszczy tyłek na tej kafeterii.