Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asias

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość asias

Mam chłopaka, jesteśmy razem już prawie 4 lata. Ja studiuje w innym mieści, niż on pracuje, widujemy się w weekendy. Zawsze jak chce gdzieś wyjść sama, to on robi problem, np. kolega z grupy zaprosił mnie na imprezę (zresztą cała grupa jest zaproszona), a mój chłopak jest zły, że ja się tam wybieram i robi mi awanture. Gdy jesteśmy na dyskotece razem i np. podejdzie do mnie kolega z liceum to on wtedy się boczy, lub co gorsze- od razu rzuca się do bicia. W sobote jest mecz, gra Polska, no i pewien kolega chce przyjść do mnie, bo sam nie ma TV, boję się, że mój chłopak coś odwali... Mam ochotę go zostawić, no ale...poza tą zazdrością jest idealny, robi wsztystko ,o co go poproszę i wogóle. W tym roku kończy technikum zaoczne (do którego ja go namówiłam), no i dzięki moim namowom zdaje mature. Jeśli go teraz zostawię, to wiem, że się załamie i do matury nie podejdzie. W domu nie ma oparcia w nikim, już dawno sam na siebie zarabia. Rodzice i rodzeństwo wręcz go dołują, mówią mu, że i tak go prądzej, czy później zostawie... Kiedyś mówił, że jakbym go zostawiła to chyba by się zabił. Co ja mam zrobić:-(????

Gość asias
nikt mi nic nie poradzi?

Gość ooooooo/
rzuca sie do bicia???

Gość może razem się zabijcie
??:O:O dziewczyno - ty jesteś więźniem jego? to powodzenia na przyszłość..:o

Gość może razem się zabijcie
a poza tym - najgłośniej krzyczy (tu: jest zazdrosny) ten kto ma najwięcej do ukrycia.. wyciągnij wnioski..

Gość asias
no chciał pobić mojego kolegę

Gość asias
po maturze chyba go zostawie

Gość asias
nie wiem, co robić, w sumie to on ma tylko mnie.

Gość 67676
rzuć go

no, słuchaj, jak mam być szczery, to myślę że sam bym podobnie reagował. może do bicia bym się tak od razu nie rzucał ale na imprezie nie odpuszczałbym na krok a kolesi bym mocno lustrował.

Gość 67676
z punktu widzenia mężczyzny to napewno inaczej wygląda. Faceci traktują kobiety jak zdobycz i swoją własność

myślę ze reakcje Tojego chłopaka sa zrozumiałe. 4 lata z nim jestes z chcesz zostawic z takiego powodu? mysle ze to tylko tania wymówka. chcesz go zostawić to to zrób - ale nie mydl oczy jego wyimaginowana zaborczościa

Gość asias
nie wiem, czy to normalne zachowanie, bo to mój jpierwszy i ostatni chłopak. Nigdy nie byłam z nikim innym, czasami mam ochotę wyjść gdzieś sama lub z koleżanką, ale jemu to przeszkadza, no ale jeśli myślicie, że to normalne...może...sama nie wiem

Gość to NIE jest normalne
ja bym się raczej zastanawiała, czy on tak głośno o tej swojej zazdrości nie krzyczy, bo sam panienki za twoimi plecami obraca.. często tak właśniejest - nibyzazdrość dla ukrycia swoich "poczynań"..

może zaraz posypią się głosy że to nienormalne ale osoby które tak sadzą chyba nigdy nie były zazdrosne. nie wiedza że to silniejsze niż rozsądek. sama bym nie chciałą zeby moj chłopak jeżdził sobie z kumplami po imprezach albo zeby przychodziła do niego kolezanka na wieczorny mecz. ufam mu ale nie chciałabym i koniec. skoro poza tym chłopak jest idelany to nie przesadzaj kobieto!!!bo powód zerwania jest moim zdaniem niepowazny

Gość asias
jestem pewna, że"nie obraca panienek" za moimi plecami, nie zabraniam mu wyjść gdzieś z kumplami, on sam woli w domu posiedzieć

Gość a ja uwazammmm
ze to chyba Ty robisz problem:O fakt, on bardzo przesadza, ale pamietaj, ze faceci sa zazdrosni i Ty bys sobie tez nie zyczyla raczej, zeby on mial bliskie kolezanki:O poza tym, jesli idziesz na impreze do kolegi to nie problem wziac tez swojego chlopaka:O zapamietaj sobie, ze bycie z kims to dzielenie z kims zycia:O beznadziejna jestes...

Gość a ja uwazammmm
i nei zapominaj ze widujecie sie TYLKO w weekendy, skad on moze wiedziec, czy w ciagu tygodnia nic nie robisz?:O poza tym jesli spotykacie sie jedynie w weekendy to Twoim obowiazkiem jesli go kochasz poswiecic jemu ten czas. bo on sie wkurza za to, ze nie dosc, ze sie nie widujecie w tygodniu to jeszcze psujesz mu weekend spraszajac do domu 'kolegow'. a kolega, ktory chce mecz obejrzec niech idzie do pierwszego lepszego pubu, powinna byc transmisja. i na pewno ma jeszcze inne kolezanki i kolegow, u ktorych mozna to obejrzec. zastanawiam sie czy Ty w ogole kochasz swojego chlopaka:O

Gość a ja uwazammmm
chcesz sobie wyjsc sama w weekend:O jesli tylko wtedy sie widujecie:O w ogole szkoda slow:O

Gość no nie mogę szoook
:o obowiazek??? masz sie poswiecac?? to miłość czy układ? studia w innym miescie to chyba nie jej wina - moze by sie on tez wział w garsc i do jej miasta przeniósł?:o a to ze od razu startuje z łapami - no sorry - to nie jest normalne i nikt mi nie wmówi ze jest inaczej!

Gość moje skromne zdanie...
dziewczyno, musisz z nim pogadac, ze jak to sie nie zmieni(jeg zachowanie) to od niego odejdziesz bo nie chcesz byc ubezwlasnowolniona. Ja tak mysle, bo skąpy albo zazdrosny facet to chyba dwie najgorsze rzeczy.. W zwiazku podstawa jest rozmowa, trzeba sobie ufac i wyrazac swoje zdanie, dzielic sie watpliwosciami..przeciez tworzycie jedno, i zeby caly mechanizm zwiazku gral, musicie dobrze wspolpracowac. Porozmawiaj z nim. Jesli nie poslucha, zostaw go , bedzie wiedzial dlaczego

Gość a ja uwazammmm
do no nie mogę szoook - obowiazek w przenosni. przeciez sie nei widuja na co dzien, wydaje mi sie, ze jakby go kochala to by jej sie chcialo przebywac z nim? a nie miec ochote na samotny wieczor? przeciez od pon do pt sama siedzi:O to nie wiem czy jest weizniem:O

Gość asias
zapomnialam dopisac dzis to nawet walnal mi z piesci w twarz.Jak myslicie co robic?zerwac?

Gość a ja uwazammmm
a i nigdzie w mojej wypowiedzi nie ma slow, ze on jest bez winy:O chodzi mi o to, ze nie tylko on moze tu byc winny

Gość asias
do a ja uwazammmmm ty jestes jakas pojebana po huj sie tu udzielasz zapraszam cie na moj topic?

Gość moje skromne zdanie...
dziewczyno, musisz z nim pogadac, ze jak to sie nie zmieni(jeg zachowanie) to od niego odejdziesz bo nie chcesz byc ubezwlasnowolniona. Ja tak mysle, bo skąpy albo zazdrosny facet to chyba dwie najgorsze rzeczy.. W zwiazku podstawa jest rozmowa, trzeba sobie ufac i wyrazac swoje zdanie, dzielic sie watpliwosciami..przeciez tworzycie jedno, i zeby caly mechanizm zwiazku gral, musicie dobrze wspolpracowac. Porozmawiaj z nim. Jesli nie poslucha, zostaw go , bedzie wiedzial dlaczego

Gość asias
łatwo Ci mowic suko tak tak to do ciebie "moje skromne zadanie" tylko potrafisz tak mowic sama bys pewnie tego nie zrobila chamko!

Gość a ja uwazammmm
a kto Ci mowil ze jestem dziewczyna ? miej troche kultury tak na marginesie. dziewczynie nie wypada sie tak wyrazac.

Gość a ja uwazammmm
wspolczuje temu kolesiowi !