Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asias

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość asias
a ja Tobie wspolczuje ze zyjesz! jestes jakis dziwny!!!! doradz a nie wlazisz tu i huj!

Gość moje skromne zdanie...
ktokolwiek to napiusal i mnie obrazil sam jest suka. Latwo ci tak pisac parszywa mordo jak nie jestes twarza w twarz?! skoro nie masz nic madrego do napisania to spieprzaj stad bo strasznie smierdzi

Gość a ja uwazammmm
a kto Ci mowil ze jestem facetem?:P przeciez Ci doradzam. jesli go nie kochasz to z nim zerwij, bo oszukujesz i jego i siebie. milosc polega na pragnieniu obcowania z druga osoba, miej do niego pretensje o agresje, ale nie o chec przebywania z Toba, bo poprostu bardzo Cie kocha i jesli nie widzicie sie caly tydzien to chcialby maxymalnie wykorzystac czas weekendowy , proste

Gość a ja uwazammmm
do moje skromne zdanie... - witaj w klubie ;) nie wyzywaj, szkoda nerwow;)pozdrawiam CIe:)

Gość moje skromne zdanie...
a ja uwazamm... dzieki. jesli takie brednie pisze zalozycielka topicu to po co w ogole chce porady? no chyba ze ktos sie pod nia podszywa. Lepiej chodzmy stad bo jeszcze to na nas przejdzie... pozdrowionka przesylam rowniez:)

Hej! Takie sprawy to się ugaduje na początku związku!Też mam faceta już 6lat i nie mam tego problemu bo od początku wychodziliśmy osobno w niektóre wieczory i nie mamy takiego problemu.Mam kumpele,która ma podobny problem i teraz już chyba się z tym pogodziła.Wspone jeszcze nie nie ma już koleżanek, a spotyka się tylko z dziewczynami wtedy gdy wychodzi z chłopakiem.Więc poważnie się zastanów nad tym związkiem!!!Pozdrawiam

Gość a ja uwazammmm
;)

Gość asias
wiecie co? normalnie mam ochote na ruchanie z wami!