Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coz zrobic w tej sytuacji

JAKI PREZENT DLA MLODEJ MMY - pomozcie

Polecane posty

wiem ze to wyda sie glupie moze pytanie ale mam kolezanke ktora zostanie mlodziutka mama - dzis konczy 18 nascie lat a rodzi w kwietniu - w weekend robi mala prywatke i nie wiem co jej by sie przydalo ciuszki juz ma (to bedzie dziewczynka) i nie wiem co by jej sie jeszcze przydalo ?? Dodam ze nie jest to osoba bogata. Prosze o rade

Gość Olga 24..
Ładny szlafrok --przyda się w szpitalu, jak i później....

Dzieki Olga =] wezme to pod uwage.. a moze cos dla dziecka?

Gość dla dzidzi
mata edukacyjna, ale to wydatek rzędu 70-150 zł

Gość może zestaw kosmetyków
dla bobasa

Może jednak lepiej dla koleżanki,bo dla dziecka to wszyscy przynoszą a o młodej mamie raczej nikt nie myśli.A przeważnie dla siebie to może żałować kaski jeżeli jej nie ma :)

tak naprawde to myslaalm ze prezent kupie do 50 zl ... chyba ze to malo? Kurcze myslalam tez o takim czyms co sie nad lozkiem daje i sie to kreci takie misie itp nie wiem jak to sie nazywa:D a Kosmetyki to np olwiki? boje sie ze nie trafie w jej firme .. np bedzie wolala z nivea a ja kupie z bambino moze polecicie dobre marki?

Gość ojejku123
wiesz, ja mysle ze jak to 18 to to powienie byc prezent dla niej a nie dla dziecka... co jej po zestwie kosmetykow dla bobasa, skoro je zuzyje ,to pamiatki z 18 nie bedzie miala, juz lepiej wydaje mie ten pomysl z szlafrokiem, cos co jej zostanie na dluzej takie jest moje zdanie pozdrawiam

Pileczka A co proponujesz dla mamy w takim razie? =]

Gość ojejku123
a moze kup jej jakis fajny album do zdjec

a w jakiej cenie moze byc szlafrok (mniej wiecej?) Album zeby od razu byl na zdjecia dziecka?

...

Skoro mowa o albumach, to jest cos takiego jak \"Album mojego dziecka\" (nazw jest tego masa) - generalnie fajna rzecz, miejsce na zdjęcia, zapiski - cos w stylu takiego dziennika z pierwszego roku zycia dziecka, odczuc matki i takie tam ;-) Niektore wydania sa na prawde piękne a koszt waha sie od 20-50zł

a ja powiem tak moja przyjaciólka miała urodziny a dwa dni wcześniej urodziła córcie i wszyscy kupowali jej prezenty pod kątem dziecka i wiecie co tylko ja i koleżanka kupiłyśmy dla niej prezent i po kilku latach powiedziała że było jej miło bo to były jej urodziny i miło było dostać coś dla siebie. Więc pamiętaj autorko mimo tego że ona bedzie mamą nadal jest kobieta i to jej 18 urodziny i jeśli juz to kup drobiazg dla malucha ale po urodzeniu a na urodziny kup prezent koleżance:Dto jej urodziny niech sie czuje kobietą a nie tylko matką

Gość co zrobic w tej sytuacji
dzieki za wszelkie rady :) Myslalam nad albumem ...a perfumy hmm..woda toaletowa z pumy mi sie podoba ale zobacze jeszcze