Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po tych zdjęciach PRZECIW

www.mateusz.pl

Polecane posty

to właściwy link: www.mateusz.pl/mz/1996/adok.htm

Gość ale co to jest

Gość pasza
i tak sie robi sam mateusz!!!

Gość ale co to jest
foto z aborcji czy co??? Nie będę wchodzić jesli to drastyczne zdjęcia:(

Gość pasza
o co kaman??? do konia!!

Gość nie kpw

Gość po tych zdjęciach przeciw
tak tam są zdjęcia z aborcji. jedyne co w nich drastyczne to to iż to są dzieci nie płody tylko dzieci z rączkami, nóżkami...

sorki ten link nie wchodzi. wpiszcie w googlach w grafice zdjęcia z aborcji to jest przerażające. jak można coś takiego robić?!

Gość OnA mŁoDa
(Google-aborcja-grafika)....to jest ochydne...ja widziałam film o tym jak dokonuje sie aborcji...to jest najstraszniejsza i najochydniejsza rzecz jakiej może dokonać człowie...jeśłi wogóle można tego kogoś tak nazwać...

Gość jezeli widziałas filmik lub
zdjecia z aborcji gdzie dziecko ma wykształcone rączki i nózki tzn. ze było to usuwanie martwego płodu a nie aborcja do 12tyg ciazy ... radze najpierw poczytac fachowa literature a potem odzywac sie w temacie bo jak narazie krzyczecie jak zaslepione kury :O

wiesz co nie pirnicz głupot. Tam były malutkie kruszynki u których wyraźnie było widać nóżki i rączki. A w innych krajach aborcja jest legalna nawet do 22tyg. ciąży. To BARBARZYŃSTWO!!!

Gość tak barbarzynstwo
nawet jesli mialoby to uratowac moje zycie prawda? ale co tam przeciez jestem pierdolona egoistka nie?

Moje dziecko mialo w 12 tygodniu wyksztalcone raczki i nozki (mam zdjecia USG na potwierdzenie)- wygladalo jak mini-czlowieczek. Wiec dla mnie usuwanie ciazy w tym stadium jest barbarzynstwem.

Gość tak barbarzynstwo
ciekawia mnie wasze opinie na temat zagrozenia zycia kobiety i pozostalych 2 opcji gwarantowanych w konstytucji (chociaz juz niedlugo) ciekawe czy poswiecilybyscie swoje zycie

A ty od razu tak o extremalnych przypadkach.... Przeciez wiekszosc kobiet poddaje sie aborcji dlatego, ze zaliczyly wpadke i nie chca w danym momencie zycia obciazac sie dzieckiem....

Gość tak barbarzynstwo
otoz bylam takim extremalnym przypadkiem ("na szczescie" poronilam zanim doszlo do zabiegu). ja tu nie wyjezdzam z teoria jak panowie z rzadu. ale wlasnie calkowity zakaz aborcji dotyczyc bedzie wlasnie takich extremalnych przypadkow. w zeszlym roku odbylo sie 54 zabiegi w celu ratowania zycia kobiety. wprowadzajac calkowity zakaz aborcji skazano by je na smierc. ale co tam - przeciez Bog tak chcial

Gość tak barbarzynstwo
zreszta aborcje kosmetyczne i tak beda mialy miejsce. gdyby wszystko co nie jest zgodne z prawem natychmiast przestalo miec miejsce, bylibysmy krajem-utopia

Gość ukkla
moja siostra poronila w 11 tygodniu, w drodze na sale zaczela krwawic i zobaczyla tą mala tkanke, mowila ze widziala zarys raczek i dwa takie czarne punkciki oczka... bylo to malutkie... ale wierze jej, w koncu siostra.

Gość nie wiem o co ta walka
przeciez jesli walczycie z aborcja jako zabiegiem kosmetycznym to nalezaloby zaczac karac tych co ja przeprowadzaja (lub dokonuja) juz teraz, poza przypadkami uznanymi w konstytycji. ci co walcza o calkowity zakaz maja nadzieje wlasnie na zakaz aborcji jako antykoncepcji. szkoda ze nie mysla o tych skrajnych przypadkach :(

W przypadku zagrożenia życia matki, albo wad wrodzonych dziecka jestem za, ale aborcja jest w wielu krajach traktowana jako antykoncepcja!!! To chore, przecież "to" od dnia poczęcia żyje i czuje!!!

jesli zaostrzy sie ustawe antyaborcyjną to nic, bo kobieta ktora na prawde nie chce dziecka to i tak je usunie. lepiej by miała do tego prawo i zrobiła to w czystej i poządnej klinice gdzie zostanie dobe na obserwacji a nie w jakiejs piwnicy przez lekarza bez uprawnien i wykrwawi sie w drodze do domu.