Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

WSPOMNIENIA Z DZIECINSTWA

Polecane posty

Gość

Hej.Jezeli ktos z was ma jakies ciekawe linki lub mp3 albo pliki video dotyczace starych bajek dla dzieci albo starych programow programow to sie chcetnie powymieniam

Gość
nikt nie ma nic fajnego?Poszukuje takiej piosenki Fasolek o kapeluszu,jakichkolwiek odcinkow TikTaku oraz Marcelego Szpaka.to tak na dobry poczatek.:)W zamian moge podeslac troche piosenek:P:P

Gość 1977..ja
pogrzeb sobie troche na Necie..:P podziel sie tym co masz ..to moze tak reszte zachecisz:)))

Gość
no wlasnie pogrzebala,ale chyba nie mam talentu do szukania w google.Co i rusz to jakiegos wirusa zlapie.Ja sie moge jak najbardziej podzielic.Ale nie wiem kto i co chce:)

Gość zuzia lalka calkiem duza
🖐️

Gość
nie chce lapek tylko odpowiedzi:D

Gość
dzieki,juz tam bylam.Swietna stronka

Gość zdziecinniały ramol
Ja mam jeden odcinek Jacka i Agatki oraz jeden Gąski Balbinki. Mogę przesłać na maila albo poszukaj w eMule. Oprócz tego znajdziesz tam jeszcze Pomysłowego Dobromira i Porwanie Baltazara Gąbki!

Gość
no wlasnie nie mam emula:(A Ty bedziesz kiedys sciagal porwanie baltazara gabki?Jak chcesz cos z fasolek to moge ci przeslac

Gość zdziecinniały ramol
"Porwanie" mam, ale wszystkie odcinki w jednym pliku .avi, co zajmuje 700 MB. To oznaczałoby pewnie ok. 30 zipów po 20 MB, bo tyle przejdzie emailem. Już raczej pomyślę o założeniu u siebie FTP, ale nie dam rady ani dzisiaj, ani jutro. Jeśli mi się to uda, wpadnę w sobotę lub w niedzielę na ten topik, umówimy się na maila i pociągniesz ekspresem, wprost z mojego dysku. Albo, jeśli mieszkasz w Wawie, podrzucę Ci płytkę do jakiejś umówionej, tajnej skrytki, oczywiście w pełnej konspiracji, przez nieświadomego posłańca ;-) Za fasolki dziękuję, bo ich zupełnie nie znam, pewnie już wtedy byłem za stary, a własnych dzieci jeszcze nie miałem :-)

Gość
nkogo to nie interesuje:(Coz,powinnam przewidziec,ze swiat sie zmienia:(:(

Gość
baltazara gabke juz ciagne z torrenta:)Ale gdyby ci sie kiedys udalo skads dostac Marcelego Szpaka lub Tiktaka to super.Ja probowalam na megaupload ale cos sie zacina pobieranie:OJestem z krakowa:(

Gość
jak cos to moj email:kasian1983@yahoo.com

Gość zdziecinniały ramol
Polecam stronkę www.osiolek.com, tam znajdziesz dużo ciekawych rzeczy. Trzeba jednak założyć osiołka lub emula, które pracują powoli, zwłaszcza, gdy mało dawców. Zaletą jest dostęp do rzeczy dawnych, a torrenty, o ile wiem, wymieniają głównie zwolennicy najnowszych produkcji. Możesz też spróbować metody mieszanej: eMuła potraktuj jako wyszukiwarkę, a potem próbuj dogadywać się na wymianę w sieci torrenta.

Gość
nie mam za bardzo nerwow na emula.Kiedys mialam i strasznie mi wolno sciagalo,nawet tam gdzie bylo duzo seedow.Jsk bedziesz cos mial i mial czas pokombinowac przy kompie to wyslij cos:P A moze masz spika?

Gość zdziecinniały ramol
Nie, spika nie mam, w ogóle nie mam serca do komunikatorów. Ale będę o Tobie pamiętał, temat zapisałem w ulubionych. O FTP myślałem już dawniej, tylko że nie byłem odpowiednio widoczny w sieci LAN. Teraz to się zmieniło, więc wrócę do pomysłu. Ale to dopiero w sobotę.

Gość
ok,bede oczekiwac:P O spika pytam bo tam sie da duze pliki przesylac

Gość
up