Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anija24

Bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

hej. powiedzcie mi prosze ktore studia sa trudniejsze?? ekonomia czy matematyka??

Zapewne jak dla kogo. I zapewne mało kto studiował jedno i drugie. :) Ekonomia to trudne studia, ale matma jest chyba jeszcze trudniejsza.

Gość zzzzzzzzzzzzzz
Matematyka szczególnie na polibudzie :)

Zależy, na której Polibudzie. ;) Podobno. Ekonomia sama w sobie jest pasjonująca. Mam na myśli główne przedmioty: mikro i makro. Niestety, na ekonomii-kierunku człowiek uczy się dużo niepotrzebnych bzdur, pamięciówek. :o

Gość dupa jas...
nie gadajci bzdur,pewnie,ze ekonomia.Bo zeby studioewc matematyke,ekonomii umiec nie trzeba,ale,zeby studiowac ekonomie,to matematyke trzeba umiec i ti dobrze.

Gość wystarczająco dobrze
za to studiujac matematyke masz ja na tak rozszerzonym poziomie, o jakim w ekonomii sie nie snilo - bo niepotrzebne ... Jezeli znasz mate w wystarczającym stopniu i nie chcesz za duzo sie jej uczyc to idz na ekonomie ale jezeli matematyka cie fascynuje i chesz wiedziec o niej wiecej niz "przecietni" to idz na matematyke...

Gość a tam dupa sie znacie
ja studiuje ekonomie i nie umiem matematyki ni w zab. w ogole nic nie umiem, ale to prywatna uczelnia. place i wymagam :classic_cool:

Gość piczkaaaa
ekonomia wcale nie jest trudna, przynajmniej dla mnie nie byla matematyka - nie wiem, ale podejrzewam, ze da sie przejsc bez jakichs wiekszych problemow lepiej pomysl, co chcesz robic w przyszlosci, bo studia predzej czy pozniej, jak sie zawezmiesz, to i skonczysz

Gość njuuuu
ekonomia jest duuuuuuuuzo latfiejsza!!! chyba ze jestes specem z matmy

no dobrze, a te szystkie wzory, wyliczenia, faktóry, mikro i makro ekonomia...???

Gość daaaaaaaaaaaaaalej