Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i tylko ja......

waga dzidzi w brzuszku po 30tyg. ciąży - jak u WAS?

Polecane posty

Gość ja i tylko ja......

- jaka jest u Was waga dzidzi w brzuszku jestem w 31 tygodniu skończonym i waga to 1740g. - moja znajoma jest też w ciązy w tym samym zcasie waga dziedzi 1500g - chciałabym wiedziec jak to u Was lekarz stwierdził?

Gość berni...
upup

Gość ja i tylko ja.....
podnosze temat - pytam majóweczki 2007 - bo one najbardziej powinny wiedzieć

Gość Czyste ząbki
34tc i waga 1920

Gość bota
ja jestem w 32tyg.i prawie wogóle nie mam brzucha.Martwie sie że dziecko będzie za małe ,lecz lekarz po badaniu powiedział ze rośnie jak na drożdżach.Nie wiem gdzie mi się pomieściło.Chyba bardziej w środku brzucha.Następna wizyta u lekarza to usg więc dowiem się ile waży moje maleństwo.

Kochana ale wielkość brzucha może nie mieć się nijak do wielkości dziecka :) Np. ja miałam baaaardzo duży brzuch w ciąży a moja córcia nie była wcale duża bo miała 54cm wzrostu i ważyła 3290g.

1440 w 31 tygodniu ciazy :) brzuch tez mialam b malusi, ale to chyba nie o to chodzi :-P porod: 3100 :)

Gość justaaaaaaaaa
2400 bylo po 35 tygodniu

Gość daga30
w 30 tyg mój synek ważył 1820g,obecnie jestem w 32 tyg,a usg dopiero 13 kwietnia.

w 30 tyg moj synek wazyl 2200g ale lekarz powiedzial ze to waga na 32 tydzien i ze mam duzego dzidziusia i ze sie urodzi napewno powyzej 4kg.Nic sie nie martw jedne dzieci rosna szybciej drugie wolniej..Lezalam na oddziale z kobieta ktorej powiedzieli ze coreczka jest malutka po usg a za 2 dni urodzila Amelke z waga 3750g:)

moja córki w 30 tygodniu miały 1760 i 1780 ehhhh.... tak sobie dziś przypomniałam

w 34tc na usg wyszło 3100 a w 36 było 3900. teraz jestem w 38 tc...i niewiem... termin mam na 30 listopad

31 tydz- 2200 35 tydz- 3300 Zostało 5 tygodni . Załamana jestem....

32 tc - 2018 g Moja królewna przy narodzinach miała 55 cm i 3650 g. Zdziwona - pozdrawiam serdecznie! Jak zdrówko?

Gość taka jedna mamuska
31tc - 2050 36tc - 2900 porod 3800

Ja przed samym porodem miałam robione usg i mi powiedzieli że nie wiecej niż 2,5 kg waży i próbowali mi wmówić,że paliłam albo piłamm i to dlatego, a kilka godzin pozniej sie urodziła moja córeczka-wazyla 3300,dlatego w nastepnej ciazy nie mam zamiaru sie martwic tym,bo to tylko pogladowe dane. Niestety nie pamietam jak bylo po 30 tygodniu :( I od brzucha to napeweno nie zalezy bo mialam taki malutki ze nikt nie chcial wierzyc ze juz ide do porodu,a Córcia jednak malutka nie byla

31tc i 5 dni na usg moja malutka wazyla 1804 g i miala 37, 8 cm

Gość 1233233322
uuuuuuup