Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byska

czy tabletki na odchudzanie mają wpływ na skutecznośc działania tabletek?

Polecane posty

Gość byska

biore novynette już 4 cykl, wczoraj o 21 wzięłam 1szą z kolejnego opakowania, własnie dziś skończył mi się okres i kochaliśmy się z Miśkiem do końca.. nasz pierwszy raz :) czy jeśli biorę te tabletki rano (lipotrex - jakaś nowość na odchudzanie), a anty wieczorem.. czy mogą jakoś na siebie oddziaływać i wpływac na skutecznośc? proszę o odpowiedz, pierwszy raz zawsze budzi trochę strachu :)

Gość byska
i jeszcze jedno pytanie dotyczące tego tematu, a mianowicie jaki związek z obniżoną skutecznościa ma palenie papierosów? średnio 7/dzień

Gość bysia
uppp

moja ginekolog mi mowila ze widziala u siebie w gabinecie ciaze po MERIDII.. wiec.... ja tam nie ryzykyje:) ale tez nie mozna nie jesc zeby metabolizm nie powariowal.. trzeba znalesc z odchudzaniem zloty srodek PS naprawde wierzysz w te tableti na odchudzanie? jakby to bylo takie proste to by nie bylo otylosi w USA:) i wogole wszedzie

Gość bysia
wierze, bo widzę po spodniach... hmm... czyli co teraz? jak z tym zabezpieczeniem??

Gość bysia
dziewczyny no?

Gość mychaaaaaaaaaaaaa
a co bierzesz na odchudzanie?

nie powinny oddziaływać, nawet jeśli mają zadanie przeczyszczające, jeżeli bierzesz je rano a anty. wieczorem to nie powinnaś się bać.

Gość Olo86
Witam wszystkich!!! :-) do do odchudzania. Brał ktoś Lide?? Ja tak. Biore też anty. Najlepsze jest to że nie powiedziałam swojemu chłopakowi że biore wogóle pigułki(anty) o odchudzających zresztą tez nic nie wie;-)) pewnie by mnie zabił jak by sie dowiedział że mu nie powiedziałam przez dłuższy czas ale ja widze same dobre tego strony- bardzo uważa jak się kochamy;-) wracam do tematu -nie wiem jak wy myslicie ale ja uważam ze przy wzroście 165 i wadze 54-55 to za dużo?? teraz waże 52 3 kilo w tydzień chce wrócić do wagi sprzed 4 lat tj 48 polecam tabletki ale nie wiem jakie mają działanie przy jednoczesnym braniu anty

Gość nataliao
ja stosowałam slimcea i nie wpadłam ;p ale to lepiej spytać producenta dla pewności. tabletki działają prawidłowo.

Gość pikowa dama
To zależy, jeżeli będziesz miała biegunki, to tak mogą one wpłynąć negatywnie na działanie antykoncepcji. Wtedy możesz przerzucić się na pierścień dopochwowy, przy nim tak nie tyłam jak przy tabletkach, biegunki czy wymioty nie mają wpływu na jego działanie. Przy pierścieniu musze czasem podczas stosunku korzystać z żeli nawilżających. Używam provag żelu, nawilża, łagodzi i chroni przed infekcjami, nie jest drogi, więc problemu nie ma. Jedyny minus pierścienia to jego cena.

Gość SupciaDupcia
Ja brałam przy odchudzaniu slimcea, nie miałam żadnych skutków ubocznych schudłam 12 kilogramów i tye odemnie, krótko i na temat :)

Gość gość
ze swojej strony podobnie jak część użytkowniczek polecam tabletki Slimcea. Dla mnie okazały się najskuteczniejszym rozwiązaniem. W krótkim czasie spowodowały u mnie hamowanie łaknienia, wprowadziąłm więc dietę i waga zaczeła diametralnie spadać. Przewróciłam mój jadłospis do góry nogami. Dzisiaj jestem jeszcze w trakcie odchudzania ale już jestem bardzo zadowolona.