Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oprocz diane

Tabletki anty dobrze wplywajace na cere

Polecane posty

coż za inspirująca pogawedka o cyckach:) nelke patrz na zdjecia uwaznie i pisz jakie ma teoria bo ja tez biustem nie grzeszę i szukam pocieszenia;)

ok. tp popatrze pozniej bo musze sie teraz juz uczyc mam zalke w czwartek jeszcze nic nie ruszylam;(

Mia na pewno masz wieksze od moich ;) wysłałabym Ci zdjęcie ale trochę sie jednak obawiam :P :D wiesz jak to jest na kafeterii :P

wiem wiem:) ale może kiedyś mi na tyle zaufasz to się zmierzymy kto ma mniejsze:P tak czy inaczej stawiam na siebie:)

podaj maila to Ci wyślę ;) se najwyżej pysk zamaluje w paincie choć w sumie Ciebie nie mam co podejrzewac ale zawsze jest to ale ;) i na pewno ja mam mniejsze :D

hehehhe zaraz coś Ci wyślę ;) ale jak zamaluje ryj to i tak nic nie zobaczysz :P :P :P to moze nie zamaluję ? :P

hehehhe zaraz coś Ci wyślę ;) ale jak zamaluje ryj to i tak nic nie zobaczysz :P :P :P to moze nie zamaluję ? :P

jak zamalujesz twarz to moze chociaz włosy zobacze wiec zawsze coś:P ja sie Ciebie nie boje i chetnie wysłałabym bez zamazywania ale kurde...brzydko wyszłam trochę:P a na tych na których wyszłam w miarę normalnie niestety cycków ani troche nie widać;)

ja nie zamazałam ;) dawaj z twarzą ej ;) myślisz że jam kurfa miss polski ??? :P ehehhehehehehehe :)

w sumie to tez mnie żżera ciekawość jak wyglądasz :P :D a na 1 zdjęciu to nawet sie mój facet załapał bo tam najbardziej brak cycków moich widać :classic_cool:

Gość oprocz diane
ja poytam o nazwe konkretnych tabletek i to wszystko kto zauwazyl poprawe i po jakich

oprocz diane ---> na pewno YASMIN ale musisz się liczyć z tym, że po odstawieniu cera wróci do stanu poprzedniego a często sie pogarsza czego jestem najlepszym przykładem

Gość oprocz diane
ja zdaje sobie z tego sprawe ale nie cche juz brac diane a zabezpieczac sie i tak musze

cholera...na moich zdjęciach średnio te cycki widac zwłaszcza że prawie ich nie ma...ale moze sie czegoś tam dopatrzysz:) jeszcze nie doszło:(

Gość oprocz diane
hehe prosze o tabletkach a nie cycolach!

oprocz diane ---> to spróbuj ten Yasmin, podobno jest dobry ;) tylko że drogi z deka :P :P Mia ---> no ja też nic nie mam jeszcze ;) ale nie zamalowałaś pyszczka nie ?? 😘

postanowiałm nie zamalowywac żeby było sparawiedliwie:)

oprocz diane ---> no zaczęło się od tabletek a zeszło na cycole eheheh :P ale tak serio, wiele rodzajów tabletek poprawia wygląd cery także musisz spróbować z innymi jak nie zadziałają to zmienisz na inne ;) Mia ---> już sie nie mogę doczekać :) ale maila narazie nie ma :P

no Twojego tez nie:( może wyslij to jeszcze raz i podaj swojego maila to ja Ci wysle teraz...za chwile musze wychodzic bo się z chłopakiem do kina na \"300 spartan\" umówiłam....:/

a ok już widze maila:P ale głupia jestem:P

eeeeee to ja czekam a Ty mi nie wysłałaś nawet :P :P hehehehhe w soboty często poczta tak larwi ale wysłałam na 200 % jakieś 15 minut temu :D pewnie dopiero jak z kina wrócisz to zobaczysz ;)

Gość oprocz diane
ale po to zalozylam ten topik zeby dziewczyny ktore rzeczyziwscie mialy problem podawaly konkretne nazwy i konkretne przypadki

no to mówiłam, ze ja po Rigevidonie miałam piękną cerę :P pozatym co organizm to inna reakcja i o dupę rozbić takie sugerowanie się czyimis doświadczeniami

już dostałam i już wysłałam swoje:) a teraz spadam do kina:)

Gość upppeeeeee

wracając do sensu wątku oprócz Diane 35 które kupe lat brałam w trakcie przepisywano mi także Yasmin i cyprest które podobno maja podobne działanie. Yasmin były okropne nie dość że drogie ok 40 zł to jeszcze strasznie się po nich czyłam głowa mnie strasznie bolała i miałam depresje. Co do Cyprest to czyłam się po nich dobrze ale cera zaczeła mi się psuć więc wróciłam do diane. Co ciekawe Cyprest maja podobno ten sam skład co diene 35 a o dziwo nie działały na mnie a diane działała bardzo dobrze. No to tyle z moich doświadczeń z tabletkami poprawiającymi stan cery.