Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buziaczek.pl

problem z zapomniana tabletka

Polecane posty

o kurde!!!! zapomnialam wziasc wczoraj 6 tabletki od konca 21 a wzielam dzis o 11 rano...i moje pytanie: czy powinnam zrobic 7 dniowa przerwe?? bo na ulotce pisze ze niby nie ale(!!!) kiedys jak zmieniala tabsy to lekarz tez nie kazal mi robic tej przerwy i tak rozregulowal cykl ze 2 miesiace czekalam na okres i teraz sie boje ze znoe jak zrobie bez przerwy to sytuacja sie powtorzy... a i dodam ze juz dzis dostalam plamienie:( co o tym sadzicie?

Gość klarnetina
mysle ze normalnie teraz powinnas dalej brac tabletki o tej porze co zwykle do konca opakowania ale jesli chcesz uprawiac sex to radze zaopatrzyc sie w gumki w razie czego bo ryzyko jest zwiekszone ...pozdrawiam

hm zależy jaki masz organizm - polecam jak dostałaś plamienie zrobic przerwe - i za tydzien przyjąc 1 tabletke :) ja tez tak zrobiłam i zabezpieczałam sie przez 1 tydzien i nic z tego nie wyszło :p

Gość weź następną tabletkę
o normalnej porze. Jeśli zapomnisz i minęła maksymalnie doba możesz wziąć dwie naraz, tą zapomnianą i następną, dodatkowo jakaś prezerwatywa, gorzej byłoby z szóstą od początku

dzieki za rady:) tylko kurde ja ta zapomniana tabletke wzielam:( bo zamiast pomyslec poczekac to szybko wzielam:( wiem dodatkowy zabezpieczeniu tylko nie wiem czy po skonczonym pakowaniu zrobic przerwe...chyba tak zrobie i dodatkowo sie zabezpiecze w tym \"wolnym \" tygnym o