Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CherryPepsi

Czy dam radę? proszę o wypowiedzi!

Polecane posty

Gość CherryPepsi

Pracuje w Pruszkowie od 8 do 16, codziennie wstaje o 6 rano.Chciałabym podjąc dodatkowy etat sekretarki wieczorowej w centrumW-wy, praca ma byc od 17 do 21. Jestem ciekawa czy ktos z was pracuje podobnie na 2 etetay? Mieszkam 30 km od Wawy więc w domu byłabym około 22 dzięki..... ps. mam dośc cięzką sytuację materialną. i muszę szukac dodatkowej pracy:(

Gość hjhyy
i tak pięć dni w tygodniu? chyba się nie uda :( chyba że zaczniesz w ten sposób, a gdy dasz się poznać, przerzucisz się na drugą pracę, negocjując więcej godzin

Gość CherryPepsi
nie chcę rzucać obecnej pracy bo jest super!

Gość tytyt
I co, myślisz że w godzinę się przemieścisz z Pruszkowa do Wawy? A korki? A jęsli faktycznie masz ciężką syt.materialną, to albo idż do szefa w obecnej pracy i poproś o podwyżkę albo szukaj takiej na etat i dobrze płatnej. Myslę, że rozrywanie się na dwie prace, szczególnie jeśli nie jest to ta sama miejscowość prędzej czy później da negatywne konsekwencje.

Wszystko zależy w jakiej jesteś sytuacji. Jeśli np. spłacasz kredyt lub masz licho płatną pracę podstawową to pewnie że warto, ale z drugiej strony po prostu się wyeksploatujesz. Stracisz zdrowie i urodę jeśli taki tryb życia będziesz prowadzisz przez dłuższy czas. Na pewno to będzie kosztem np. życia prywanego (mąż/chłopak). Ale z drugiej strony to dodatkowe pieniażki i szansa na nowe kontakty.,

Gość zgryźliwiec
w zależności w które miejsce w warszawie - to jest w stanie w godzinę przejechać. ale osobiście nie wiem, czy to jest dorby pomysł. w zeszłym roku miałam taki tryb pracy tzn praca, uczelnia, potem znowu praca) i nie było to fajne. ale zaraz, pruszków jest 30 km od warszawy?????? eeeeee, coś się chyba pomyliło.......

Gość zgryźliwiec
aaa, sorki nie doczytałam :) mieszkasz 30 km, a pracujesz w pruszkowie :) nie podjęłabym się tego, chyba, ze mogłabym zarabiac prawdziwe kokosy :)

Gość eeeeeeeeeeeeeee tam
sekretarka wieczorowa powiadasz? Za trzy godziny to ze trzech obrócisz, one dużo zarabiają, możesz zrezygnowac z etatu w pruszkowie

Gość CherryPepsi
jezdzę pociagami- do wawy SKM ką jest 20 minut. pozatym, w obecnej pracy zarabiam 2300 netto więc nie jest az tak zle. Mój maż pracuje ale nie dajemy rady finansowo......łacznie mamy 4500 netto, ale kupilismy mieszkanie i wszystko idzie na spłatę. dojechac do wawy z pruszkowa to serio zaden problem. a prawa jazdy nie mam............ wiem ze to odbije sie na naszym zyciu .........ale chociaz troche dorobię