Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Supermati

Młodszy mężczyzna czy starszy??

Polecane posty

22 minuty temu, Supermati napisał:

Jaka różnica wieku 

Zależy co chcesz z nim robić.

6 minut temu, Let_me_touch_you napisał:

Pewnie che zeby ktos wyremontowal mu mieszkanie.

To wtedy stawiałabym na nieco młodszego.

1 minutę temu, miramar napisał:

To wtedy stawiałabym na nieco młodszego.

No a ja na starszego bo pewnie bardziej doswiadczony w zawodzie.

2 minuty temu, Let_me_touch_you napisał:

No a ja na starszego bo pewnie bardziej doswiadczony w zawodzie.

Ale wolniejszy bo z wiekiem spada nam wydajność.

1 minutę temu, Let_me_touch_you napisał:

Mow za siebie brum.:classic_laugh:

Znam też inne, u których zauważam tę przypadłość. Jest nas więcej. 😄

Wsio rybka byle nie wyglądał staro .) Taki Tomasz Struszczyk sprawdziłam przed chwilą rocznik 79 dobrze się trzyma. : ) byłam kiedyś na koncercie Turbo... oprócz tego, że jest dobrym wokalistą wydaje się też być sympatycznym człowiekiem, choć nie znam go osobiście. 

11 godzin temu, marawstala napisał:

Wsio rybka byle nie wyglądał staro .) Taki Tomasz Struszczyk sprawdziłam przed chwilą rocznik 79 dobrze się trzyma. : ) byłam kiedyś na koncercie Turbo... oprócz tego, że jest dobrym wokalistą wydaje się też być sympatycznym człowiekiem, choć nie znam go osobiście. 

No Mara. Toś wymyśliła. Żeby nie wyglądał staro. Twarze ludzi starych są piękne, szczególnie ich zmarszczki. Chyba, że mówisz o worku pokutnym, przygarbionym i z bielmem na oku?

Starszy. Albo wyglądający chociaż na równi wiekiem +/- , bo młodsi (albo raczej młodziej wyglądający) są aseksualni dla mnie. Lubię zmarszczki, a przy oczach są wyjątkowo fajne. Tak samo siwizna.

Edytowano przez Hebee

10 minut temu, Seven napisał:

No Mara. Toś wymyśliła. Żeby nie wyglądał staro. Twarze ludzi starych są piękne, szczególnie ich zmarszczki. Chyba, że mówisz o worku pokutnym, przygarbionym i z bielmem na oku?

Nie obrażam ludzi starszych, każdy chce się podobać wiadomo... mogą być atrakcyjni, mogą być dobrymi modelami, ale to moja subiektywna opinia. Zmarszczki mnie nie przyciągają. : ) 

Zresztą Struszczyk młodzieniaszkiem już nie jest. : )

Edytowano przez marawstala

11 godzin temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

ludzie co z wami chyba miłość się liczy a nie czy jest 2 lata starszy czy młodszy

A gdy mężczyzna jest dziesięć, dwadzieścia lat starszy? 

1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

ludzie co z wami chyba miłość się liczy a nie czy jest 2 lata starszy czy młodszy

A czego oczekujesz po pytaniach na kafeterii 😄

Nie obrażam ludzi starszych, każdy chce się podobać wiadomo... mogą być atrakcyjni, mogą być dobrymi modelami, ale to moja subiektywna opinia. Zmarszczki mnie nie przyciągają. : ) 

Wiem, że nie obrażasz. Zastanawiam się na co zwracasz uwagę w kontakcie z drugim człowiekiem. Błysk w oku?

Wiadomo, ze mlody najladniejszy, ale gdy sie kogos kocha to sie go kocha nawet gdy sie pomarszczy.

11 godzin temu, Hebee napisał:

Starszy. Albo wyglądający chociaż na równi wiekiem +/- , bo młodsi (albo raczej młodziej wyglądający) są aseksualni dla mnie. Lubię zmarszczki, a przy oczach są wyjątkowo fajne. Tak samo siwizna.

Siwizna jest piękna u mężczyzn i u kobiet też. Gołębie włosy są piękne. Niestety nie każdy tak uważa, zwłaszcza właściciel. A gdy jest młody i osiwiał nagle to dramat.

3 minuty temu, Seven napisał:

Wiem, że nie obrażasz. Zastanawiam się na co zwracasz uwagę w kontakcie z drugim człowiekiem. Błysk w oku?

Na wygląd i energię. I czy jest sympatyczny... : )

2 minuty temu, Seven napisał:

Siwizna jest piękna u mężczyzn i u kobiet też. Gołębie włosy są piękne. Niestety nie każdy tak uważa, zwłaszcza właściciel. A gdy jest młody i osiwiał nagle to dramat.

Też od pewnego czasu zaczęłam tak postrzegać siwiznę u kobiet. Chodzi o te jeszcze nie babcie oczywiście, bo babcia zawsze mi się podobała siwa. Odkąd wiecej oglądam siwych, a młodszych kobiet, coraz bardziej się to podoba. 

Edytowano przez Hebee

Siwizna jest ok. ale jak komuś dobrze w ciemnych włosach to do siwizny na siłę ciężko się będzie przekonać (mam na myśli kobiety bo mężczyznom łatwiej to przychodzi... chyba).

Na wygląd i energię. I czy jest sympatyczny... : )

Sympatyczny z wyglądu? Okej, rozumiem. Energia, którą emanuje. Rozumiem.

7 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

A czego oczekujesz po pytaniach na kafeterii 😄

4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Chore rozkminy tu są.

Ludzie! Bo na tym forum są tylko ludzie o bardzo wysokich standardach liczy się wszystko wiek, wzrost, waga nawet nr buta jak nie ten to piździec nic z tego nie będzie 😜

1 minutę temu, Seven napisał:

Sympatyczny z wyglądu? Okej, rozumiem. Energia, którą emanuje. Rozumiem.

: ) z wyglądu i zachowania. 

11 godzin temu, Hebee napisał:

Też od pewnego czasu zaczęłam tak postrzegać siwiznę u kobiet. Chodzi o te jeszcze nie babcie oczywiście, bo babcia zawsze mi się podobała siwa. Odkąd wiecej oglądam siwych, a młodszych kobiet, coraz bardziej się to podoba. 

Moja babcia do śmierci miała krucze włosy, a mama jest częściowo gołębia. Wygląda cudnie. Powiem ci, że gdy oglądam fryzury, to w większości przeważają właśnie koloru gołębiego. Moda się stała taka?

9 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał:

Nikt tu nie pytał, ani nawet nie pisał o 2 lata starszy czy młodszy. A oczywiste jest, że każdy ma jakieś swoje preferencje co do wyglądu, oraz cechy wyglądu które się nie przeskoczy i ta osoba pociągać nie będzie, nie oszukujmy się. Tyle że często preferencje się nagina, albo inaczej- przestają mieć znaczenie gdy się poznaje kogoś jako osobę i się podoba jako osoba, ale do pewnych granic których się nie przeskoczy.

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Ludzie! Bo na tym forum są tylko ludzie o bardzo wysokich standardach liczy się wszystko wiek, wzrost, waga nawet nr buta jak nie ten to piździec nic z tego nie będzie 😜

Dobra wymowka, zeby nikogo nie miec i pozostac w strefie komfortu. "Chcialem, ale warunki byly niesprzyjajace."

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się