Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Supermati

Młodszy mężczyzna czy starszy??

Polecane posty

11 godzin temu, marawstala napisał:

: ) z wyglądu i zachowania. 

Tak jest! Wszystkie elementy składają się na energię, która przyciąga.

• Like 1

1 minutę temu, Seven napisał:

Moja babcia do śmierci miała krucze włosy, a mama jest częściowo gołębia. Wygląda cudnie. Powiem ci, że gdy oglądam fryzury, to w większości przeważają właśnie koloru gołębiego. Moda się stała taka?

Mam wrażenie, że to moda, ale nadal i tak większość za tym nie idzie. 

1 minutę temu, Seven napisał:

Moja babcia do śmierci miała krucze włosy, a mama jest częściowo gołębia. Wygląda cudnie. Powiem ci, że gdy oglądam fryzury, to w większości przeważają właśnie koloru gołębiego. Moda się stała taka?

Tak, jest moda na siwe wlosy, kobiety zaczynaja bardziej akceptowac i pokazywac to, jak wygladaja naturalnie. Przynajmniej niektore.

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Dobra wymowka, zeby nikogo nie miec i pozostac w strefie komfortu. "Chcialem, ale warunki byly niesprzyjajace."

Albo usprawiedliwienie, że to nie tak, że mnie nikt nie chce to nikt nie jest wystarczająco dobry by na mnie zasłużyć 😜

11 godzin temu, Hebee napisał:

Mam wrażenie, że to moda, ale nadal i tak większość za tym nie idzie. 

Też takie przemyślenia mam. Kiedyś modne były irokezy, dredy, łyse głowy, kolorowe a teraz tak, siwe, stalowe, metalowe wręcz. 

11 godzin temu, Żaba Monìka napisał:

Tak, jest moda na siwe wlosy, kobiety zaczynaja bardziej akceptowac i pokazywac to, jak wygladaja naturalnie. Przynajmniej niektore.

Często krótkie siwe widuję. 

Przed chwilą, Seven napisał:

Też takie przemyślenia mam. Kiedyś modne były irokezy, dredy, łyse głowy, kolorowe a teraz tak, siwe, stalowe, metalowe wręcz. 

Osobiście uważam że nie ma nic gorszego, niż typowa Polka o słowiańskiej urodzie pomalowana na czarno. A gdy już nie jest młoda, tym bardziej, bardzo postarza.

Osobiście uważam że nie ma nic gorszego, niż typowa Polka o słowiańskiej urodzie pomalowana na czarno. A gdy już nie jest młoda, tym bardziej, bardzo postarza.

A facet? Radosław Majdan ma siwą brodę a na głowie kolor brąz. Daj spokój, malowanie brody, wąsów to potwarz.

Kiedyś zapuszczałam swoje naturalne które zaczęły siwiec i daleko im do blondu (nadal brąz tylko srebrem okraszony), ale czułam się trochę tak jakbym miała blond na głowie... bez wyrazu. : ) moja babcia do późnej starości miała ciemne, mama dość wcześnie zaczęła farbować na blond. Co kto woli.

4 minuty temu, Seven napisał:

A facet? Radosław Majdan ma siwą brodę a na głowie kolor brąz. Daj spokój, malowanie brody, wąsów to potwarz.

Musiałam wygooglować jak teraz wygląda bo się celebrytami nie interesuję. Dziwna ta fryzura. Nie wiem czy to kwestia koloru, czy linii włosów, ale czymś trąci. On kiedyś mocno łysiał, nie wiem czy to przeszczep, czy treska czy coś..

6 minut temu, marawstala napisał:

Kiedyś zapuszczałam swoje naturalne które zaczęły siwiec i daleko im do blondu (nadal brąz tylko srebrem okraszony), ale czułam się trochę tak jakbym miała blond na głowie... bez wyrazu. : ) moja babcia do późnej starości miała ciemne, mama dość wcześnie zaczęła farbować na blond. Co kto woli.

No to mam tak samo, lubię to i nie zamierzam nic z tym robić. Osiwieję naturalnie na full z biegiem lat.

1 minutę temu, Hebee napisał:

No to mam tak samo, lubię to i nie zamierzam nic z tym robić. Osiwieję naturalnie na full z biegiem lat.

Może pełna siwizna będzie ciekawa, będzie miała fajny odcień... się zobaczy.

Zerknęłam na zdjęcia z Majdanem... akurat on dobrze w blondzie wyglądał to i siwizna będzie na plus w jego przypadku. 

1 minutę temu, marawstala napisał:

Może pełna siwizna będzie ciekawa, będzie miała fajny odcień... się zobaczy.

Zerknęłam na zdjęcia z Majdanem... akurat on dobrze w blondzie wyglądał to i siwizna będzie na plus w jego przypadku. 

Tak, zdecydowanie blond mu bardziej pasował. 

Musiałam wygooglować jak teraz wygląda bo się celebrytami nie interesuję. Dziwna ta fryzura. Nie wiem czy to kwestia koloru, czy linii włosów, ale czymś trąci. On kiedyś mocno łysiał, nie wiem czy to przeszczep, czy treska czy coś..

Efekt farby sprawia wrażenie peruki. 

1 minutę temu, Hebee napisał:

Tak, zdecydowanie blond mu bardziej pasował. 

Może jego naturalny to blond (?) 

Uciekam, dobrego dnia : ) 

Eksperymentowało się z kolorem włosów, to prawda. Kiedyś, dawno rozjaśniłam sobie najjaśniejszym z jasnych i nie poznałam się w lustrze. Twarz zupełnie inna. Piegi, kolor policzków, wszystko miało inny odcień, kształt. 

Może jego naturalny to blond (?) 

Uciekam, dobrego dnia : ) 

Trzeba się przyjrzeć na kolor jego brwi. Miłego.

Ja mialam rozne kolory na glowie wlacznie z fioletowym, teraz mam blond zeby mi nie bylo widac siwych odrostow.

1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał:

Ja mialam rozne kolory na glowie wlacznie z fioletowym, teraz mam blond zeby mi nie bylo widac siwych odrostow.

Tez miałam fioletowe pasemka teraz mam blond pasemka ale tylko na połowie głowy bo na reszcie głowy włosy są za krótkie 😜

Przed chwilą, Pokraka napisał:

Tez miałam fioletowe pasemka teraz mam blond pasemka ale tylko na połowie głowy bo na reszcie głowy włosy są za krótkie 😜

Ja mialam na calej glowie pare razy, ale szybko mi zeszlo.

5 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Ja mialam na calej glowie pare razy, ale szybko mi zeszlo.

Bo kolory szybko się wypłukują 😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się